Toimitus tykkää Ma-material Girlistä (ja poika päivästään mummin kanssa)

Ma-material Girl

"Aivan ensin haluaisin kiittä kaikkia lukijoitani, Lilyn toimitusta ja perhettäni. En ikimaailmassa osannut toivoa tuota hienoa vesileimaa ("Toimitus tykkää") palstalleni, mutta nyt kun sen sain, teen parhaani, että te rakkaat lukijat viihdytte kanssani jatkossakin. Tämä on ehkä pieni askel Lilylle, mutta suuri askel blogilleni, jota vieläkään en meinaa mieltää "oikeaksi" blogiksi.

Kiitos."

Siinä hieno (ja ennalta miettimätön, kuten varmasti huomaatte) kiitospuheeni.

 

Tänään tuuraan kollegaani (normiarjesta poiketen) koko päivän töissä. Mieli oli hieman sään mukainen, koska kotoa lähtiessäni, taapero jäi kipittämään perääni ja huutamaan "Ei, ei, ÄITIII!" taakseni, kun jouduin ottamaan muutaman juoksuaskeleenkin, keretäkseni sporaan ja ajoissa työvuoroon.

Onneksi mummi on pojan suosikkihoitaja (vai pitääkö tasapuolisuuden nimissä sanoa: yksi suosikihoitajista?)  ja yleensä hän ei ole kiinnostunut lähtevästä äidistä tippaakaan, kun luvassa on huikea päivä mummin kanssa! Mummi ei ikinä korota ääntään pojalle, mummin kanssa saa poiketa hieman normaaleista ruokailu- ja uniajoista, eikä mummi ikinä jätä leikkiä kesken. Niin kuin isäni sanoi taannoin: "Isovanhemmuus on vieläkin hienompaa kuin vanhemmuus (mikäli vain mahdollista). Isovanhemmat saavat aina rusinat pullasta. Kaikki kitinä ja vastaan hankaaminen säästetään äidille ja isälle."

Totta varmastikin.

 

Mutta enää ei masenna, väsytä tai harmita. Kannatti poiketa tauollani Lilyssä!

KIITOS kaikille palstaani ehdottaneille <3

Kommentit

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Hienoa, onnea Mindeka! :)

Vau mikä vauva!

Onnea!

Mun mummu on sanonut, että "oma lapsi on lapsi, mutta lapsenlapsi on lapsukainen" :)

Marjia

Jihuu ja jippii, onnea!!!

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea! Multa meni äänestys Toimituksen palstalla ihan ohi, mutta onneksi on ollut muita valveutuneita liikkeellä =)

Mää (Ei varmistettu)

Onnea! Hyvä juttu!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos, kiitos Adiina, LauraEm., Papyli, Marjia, Vierailija ja Mää!

"Oma lapsi on lapsi, mutta lapsenlapsi on lapsukainen" kiteyttää hyvin ajatuksen! Vaikka isi tuli kotiin ja tarjoutui jatkamaan leikkejä pojan kanssa, niin vastaus oli ollut tyyliin "Kiitti, mut ei kiitti. Mä leikin nyt mummin kanssa." ;)

Ja tottakai kaikki oli mennyt hyvin.

Onni on mummi, mutta superonnea on kaksi mummia! (Puolison äitiä ei saa sanoa mummOksi, joten Gabrielilla on kaksi mummIa.)

Tommi K
Isyyspakkaus

Onnea! Hassua ettet pidä itseäsi vieläkään oikeana bloggarina. Palstasi on nimittäin varmasti ensimmäisiä, joita muistan Lilystä sen alkuajoilta ja ollut osaltaan vaikuttamassa siihen, että aloin itsekin harkita oman vanhemmuusblogin perustamista, kun se tuli ajankohtaiseksi. 

Mindeka
Ma-material Girl

Tommi K: Todella kiva kuulla. Kiitos, että kerroit tämän!

Hassua ajatella, että olen häärinyt mukana jo pari vuotta, Lilyn alkuajoista lähtien, mutta tottahan se on.

Lupaan harjoitella ja sisäistää bloggariajatuksen itseeni pian. Tänään jopa palasin aamulla kotiin hakemaan unohtuneen kameran (kerkesin silti töihin) , että saan asukuvankin napattua tauolla ;) Ja tuo vanhemmuusblogi on hyvä sana, sihen samaistun (omasta mielestäni) enemmän kuin mammablogiin.

 

Eilen illalla myös juhlimme kotona hieman tätä "Toimitus tykkää" -mainintaa: Tilaamalla pizzat. (Siitä ei ruokakuvia tulossa, älkää huoliko!) Mutta mainittakoon siis vielä kerran, kuinka paljon tämä minua ilahduttaa: Minunhan pitäisi pizzan sijaan juosta lenkkiä ja treenata Naisten Kympille!?! Mutta, pizza on lempiruokani ja ainoa oikea tapa juhlia, silloin kun taapero on maisemissa. Heh heh.

Ananas
Ananas ja Kookos

Hei, onnea! Olin ihan yllättynyt saamastasi Toimitys tykkää -merkistä, koska luulin että sulla oli se jo! :D Onneksi muut olivat älynneet ehdottaa. Oikeaan osoitteeseen siis meni todellakin!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Ananas! Ei, suinkaan. Ei mulla sitä ollut -Mutta nyt on :) Jee!

Kommentoi