Toimitus tykkää Ma-material Girlistä (ja poika päivästään mummin kanssa)

”Aivan ensin haluaisin kiittä kaikkia lukijoitani, Lilyn toimitusta ja perhettäni. En ikimaailmassa osannut toivoa tuota hienoa vesileimaa (”Toimitus tykkää”) palstalleni, mutta nyt kun sen sain, teen parhaani, että te rakkaat lukijat viihdytte kanssani jatkossakin. Tämä on ehkä pieni askel Lilylle, mutta suuri askel blogilleni, jota vieläkään en meinaa mieltää ”oikeaksi” blogiksi.

Kiitos.”

Siinä hieno (ja ennalta miettimätön, kuten varmasti huomaatte) kiitospuheeni.

 

Tänään tuuraan kollegaani (normiarjesta poiketen) koko päivän töissä. Mieli oli hieman sään mukainen, koska kotoa lähtiessäni, taapero jäi kipittämään perääni ja huutamaan ”Ei, ei, ÄITIII!” taakseni, kun jouduin ottamaan muutaman juoksuaskeleenkin, keretäkseni sporaan ja ajoissa työvuoroon.

Onneksi mummi on pojan suosikkihoitaja (vai pitääkö tasapuolisuuden nimissä sanoa: yksi suosikihoitajista?)  ja yleensä hän ei ole kiinnostunut lähtevästä äidistä tippaakaan, kun luvassa on huikea päivä mummin kanssa! Mummi ei ikinä korota ääntään pojalle, mummin kanssa saa poiketa hieman normaaleista ruokailu- ja uniajoista, eikä mummi ikinä jätä leikkiä kesken. Niin kuin isäni sanoi taannoin: ”Isovanhemmuus on vieläkin hienompaa kuin vanhemmuus (mikäli vain mahdollista). Isovanhemmat saavat aina rusinat pullasta. Kaikki kitinä ja vastaan hankaaminen säästetään äidille ja isälle.”

Totta varmastikin.

 

Mutta enää ei masenna, väsytä tai harmita. Kannatti poiketa tauollani Lilyssä!

KIITOS kaikille palstaani ehdottaneille <3

Kommentit (10)
  1. Kiitos Ananas! Ei, suinkaan. Ei mulla sitä ollut -Mutta nyt on 🙂 Jee!

  2. Hei, onnea! Olin ihan yllättynyt saamastasi Toimitys tykkää -merkistä, koska luulin että sulla oli se jo! 😀 Onneksi muut olivat älynneet ehdottaa. Oikeaan osoitteeseen siis meni todellakin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *