Toimiva vaatekaappi Osa 1: Kohtaa totuus

Nyt alkaa uusi juttusarja siitä, kuinka karsia ja siistiä vaatekaappi sellaiseen kuntoon, ettei kokoajan ole jostain puutetta tai tuskailemassa kirppiskasojen kanssa. Niinkuin minulla on nyt raskauden jälkeen ollut, ystäväni sanoin: ”Sullahan on koko ajan toi projekti meneillään.” No, niin onkin, mutta nyt saa riittää. Lähde mukaan selvittämään, onko tällaisen materialistin mahdollista laittaa itsensä kuriin ja saada vaatekaappi nyt vihdoinkin järkevään kuntoon.

Osa 1: Kohtaa totuus:

maaliskuun_6._2013_015.jpg

maaliskuun_6._2013_016.jpg

maaliskuun_6._2013_017.jpg

Tiedän. Järkyttävää, ällöttävää, sotkuista ja sairasta. Mutta pieni puolustuksen sana: Kuten kaikilla (vaate)riippuvaisilla, myös minulla on (useita) selityksiä, miten ihmeessä tähän tilanteeseen on tultu.

  • Olen työskennellyt kaksitoista vuotta,aina  kenkä- ja vaateliikkeissä. Kaikista työpaikoistani olen saanut työvaate-etua ja henkilökunta-alennusta, joten katastrofin ainekset ovat koossa.
  • Lihosin raskausikanani kaksikymmentäyksi kiloa. Siihen paisumiseen ja sen jälkeen kutistumiseen mahtuu aika monta vaatekappaletta väliin.
  • Rakastan vaatteita. Kiinnyn niihin. Vaikka en olisikaan käyttänyt jotain vaatetta, vaikkapa vuoteen, en raaski luopua siitä, koska ”Se näyttäisi keväällä niin kivalta” tai ”Ehkä mua kuitenkin joskus kaduttaa, jos nyt sen myyn” -tyyppisiä seliseliselityksiä täältä kyllä löytyy.

Mutta nyt se muuttuu. Ja jotta en pystyisi enää pyörtämään sanojani (ja ahtamaan kaappejani täyteen), päätin tehdä tämän julkisesti, eli odotan teiltä, rakkaat lukijat, tukea ja piiskaamista, jotta pääsen tavoitteeseeni. Kiitos.

 

Kommentit (14)
  1. Mä itse laitoin kaikki raskausvaatteet eteenpäin, mutta ajatuksissa ei ole lähitulevasuudessa (vuodessa-kahdessa) toinen lapsi. Siinä ajassa kerkeää muuttumaan mieli, muoti ja vartalo niin paljon, että itse ajattelin sen olevan turhaa. Toisaalta, jos jemmaat pari mekkoa, niin eihän se ole vaarallista. 

  2. Onkohan tämä nyt ihan noloista noloin juttu, mutta mulla on ollut mielessä ton vaatekaapin siivouksen yhteydessä myös tuo tiettyjen vaatteiden jemmaaminen. Mutta ehkä päinvastaisessa merkityksessä kuin teillä lapsellisilla…nimittäin..öh, oon miettinyt että olisko mitään järkeä säästää muutamaa tosi kivaa, mutta liian isoa mekkoa siltä varalta, että joskus sattuisi odottamaan beibiä? Vai onko muoti ja mieli siinä vaiheessa muuttunut niin paljon, että sitten ostaa mielummin ihan siihen tarkoitukseen sopivia mekkoja… En kyllä tiedä. Ne mekot on vaan niin kivoja etten raaskisi myydäkään:(

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *