Toimiva vaatekaappi Osa 3: Tarkista pyykkikorit eli karsi lisää

Juttusarjan osa kolme (lue aiemmat täältä ja täältä). Niinhän siinä sitten kävi, että kun olin jo innoissani, että olen saanut karsittua vaatteita jo huomattavasti, niin tajusin, että pyykkikoreissa lojuu vielä lisää vaatteita. Sinne siis tutkimaan, että mitäs sieltä löytyykään. Huoh. Mutta, ei lannistuta, vaan jatketaan.

Olin siis tehnyt jo hienoja kollaaseja siitä, kuinka minulla on enää tämän verran housuja, niin löysin pyykkikorista vielä kahdet mustat pillihousut ja chinot, jotka puuttuvat tästä kuvasta.

housut.jpg

Nyt siis tuskailen itseni kanssa siitä, tarvitsenko kaikki nämä mustat kapeat housut ja eroavatko ne toisistaan lainkaan. Paitsi tietty materiaalin ja merkin verran.

Sitten huomasin, että tästäkin kuvasta puuttuu vaatteita:

paidat_ja_puserot.jpg

Ja hei, entäs noi kolme valkoista kauluspaitaa?! Millä perusteella tarvitsen ne kaikki??

Tässä siis syy, miksi tein kuvakollaasit kaappiin jäävistä vaatteista.

 

Ja hei, missäs on kuva kaikista topeista ja T-paidoista??

maaliskuun_6._2013_077.jpg

Tämä kuvahan saattaa näyttää teistä järkevälle, mutta minäpäs tiedän, että noissa neljässä valkoisessa T-paidassa on eroja. Kolmessa niistä on liian iso pääntie, enkä siksi käytä niitä.

Uudelleen siis karsimaan ja kuvaamaan.

Palataan huomenna asiaan!

 

Kommentit (3)
  1. Niin siis, pesukorista ei tarvitsekaan karsia, olet oikeassa Sanna, mutta jos kasaa ne ”mitä tarvitsee”, niin kyllä ne kannattaa ottaa huomioon miettiessään, kuinka paljon niitä muita tarvitseekaan.

    Nonariina: Tulet sitten myyntikasasta katsastamaan, josko sieltä löytyisi sulle joitain aarteita 😉 Mutta kateellinen ei kyllä tästä kaaoksesta tarvitse olla!

    Toivottavasti juttusarja saakin ihmiset katsomaan omaa kaappiaan (ja tulevia ostoksia) sillä kriittisellä silmällä.

  2. Pesukopasta lòytyy vaatteet joita EI tarvitse karsia, siellà on ne lempivaatteet! Esimerkiksi matkalaukkua pakatessa yleensà riittàà , ettà pesee ja silittàà kaiken mità on pesukopassa ja sitten suoraan laukkuun pinoon! (Tietenkin jos on tammikuussa menossa tropiikkiin, pitàà hieman soveltaa …)
    Sanna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *