Toimiva vaatekaappi Osa 5: Valmis

Eilen otin härkää sarvista ja pusersin loppuun aloittamani projektin: vaatekaapin (lopullisen) siivoamisen. Kun poika nukahti päikkäreille, niin minä siirsin (taas kerran) vaatepinot ja rekin olkkariin ja viimeistelin urakan. Tässä lopputulos, olkaa hyvä:

img_5872.jpg

Viisi puseroa

img_5873.jpg

Kaikki T-paidat, alustopit, biletopit ja pitkähihaiset trikoot

img_5882.jpg

Jakut ja liivit, jotka saivat jäädä kaappiini

img_5884.jpg

Tässä heikkouteni: nahkajakut ja -takit sekä muut välikausitakit. Säästin nämä kaikki, koska ne ovat tasaisessa käytössä ja oikean kokoisia edelleen.

img_5886.jpg

Neuleet, neuletakit ja tunikat

img_5888.jpg

Hameet: kaksi lyhyttä kynähametta, yksi midihame ja kaksi maksihelmaa

img_5890.jpg

Neljät mustat housut, viidet farkut ja kahdet chinot

img_5896.jpg

Mekot: neljä bilemekkoa (ns. pikkumustaa), yksi maksimekko ja yksi midimekko

2013-03-15.jpg

Tässä siis yhteenvetona, kaikki mitä jäljelle jäi. On vielä valinnanvaraa, ja jonkun mielestä karsittavaakin, mutta pakko olla tyytyväinen lopputulokseen. Pikkukuvissa siis eriteltynä kaikki tuoteryhmittäin ja isossa kuvassa kaikki, sulassa sovussa.

Muistakaa  säästäkää (vain)  ne, mitä oikeasti käytätte. Pystyisin hyvin elämään vähemmälläkin vaatemäärällä, mutta en halua. Tämä on minulle sopiva garderoobi ja jollain toisella se on hyvinkin erilainen.

Tajusin projektin edetessä sen, mikä todellakin on minun oma tyylini ja mikä on se sopiva määrä, jolla edelleen pystyn halutessani hulluttelemaan, mutta kuitenkin helpottamaan päivittäistä pukeutumista. Jos nyt nopeasti lasken jokaisen kappaleen yhteen, niin luku on 74 kappaletta (sis. viisi urheiluvaatetta ja myös kotiverkkarit). Olen tyytyväinen!

 

Mitenkäs siellä muilla etenee? Innostuiko joku oikeasti samaan?

 

Lue koko juttusarja täältä:

1. Kohtaa totuus

2. Kuvaa, kokeile ja karsi

3. Tarkista pyykkikorit eli karsi lisää

4. Myyntiin menevät (ja myynti-ilmoituksen tekeminen nettiin)

Kommentit (16)
 1. Kiitti Elsis ja Järkky kommenteistanne!

  Järkky: Mulla on yhdet Isabel Marantin verkkarit, jotka olivat jalassa tätä projektia tehdessäni. Olin kyllä kuvannut nekin, joten tässä kuva:

  img_5894.jpg

  Yritän välttää nimenomaan kotivaateiden hankkimista, koska kaapista löytyy muutenkin toppia ja paitaa, jota voi käyttää mukavasti myös kotona. Oikeastaan ainoat, joilla en mielellään touhua taaperon kanssa, on silkkipaidat. Kaikki muu kotona käyttämäni vaate on siis samaa kamaa kuin muuallakin käytän. Työvaatteet pyrin pitämään erikseen, koska pari kertaa on jo käynyt niin, että housuissa onkin lähdon hetkellä räkää tai jakussa olkapäällä ruokaa 😉

  Mustilla farkuilla en muuten suosittele konttaamista, koska väri kuluu polvista ihan hetkessä! Testattu on!

  Olen myynyt farkkujakin Huuto.netissä. Sain juuri vinkin lukijaltani, että kannattaa ottaa yksi kuva, jossa vaate on päälläsi, koska siitä ostaja näkee sen istuvuuden. Farkuissa tämä varmasti toimii!

  Mm. Tigerilla ja Dieselillä on aivan varmasti (myös) oma asiakaskuntansa, joka tietää mallin nimeltä (usein pesulapussa ilmoitettu), joka kannattaa koon kanssa laittaa otsikkoon. Itse myin eilen puolessa vuorokaudessa suorat housutkin netissä, nimenomaan mallin nimellä. Jos mallin nimi on tiedossa, niin ostaja pystyy myös Googlaamaan lisäkuvia, joissa housu on mallin päällä. Ja jotkut taas ovat niin klassikoita, että sen mallin tietää nimeltä about kaikki, kuten esim. Tiger of Sweden Skogsberg (linkissä Googlen kuvahakutulos).

  Tsemppiä!

 2. Äh, en ole vieläkään saanut aloitettua omaa projektiani! Onnittelut karsinnasta! Mutta tosiaan kysyttävä munkin on: eli eikö sulla ole ollenkaan rönttöisiä kotivaatteita? Vai oletko hatunnoston arvoisesti siististi pukeutunut myös himapäivinä? Hemmetti, tänään on aloitettava. En tiedä mitä teen vaatekaappini työvaateosastolle. Siellä on housupukua ym asiapenttivaatetta toisensa perään, enkä tiedä inspiroivatko ne sitten enää kun palaan töihin. Ehkä jätän niiden läpikäynnin myöhemmäksi. Mutta niistä lukuisista talvitakeista ja farkuista on ainakin päästävä eroon! En ole koskaan myynyt huutonetissä mitään. Menevätkö farkut siellä kaupaksi vai missä niistä kannattaisi yrittää päästä eroon? Itsehän en voi housuja ostaa sovittamatta. Mulla on ihan kelpo merkkejä, Tigeriä ja Dieseliä lähdössä kiertoon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *