Toivepostaus: Toimistopukeutumiseen inspiraatiota

Sanna toivoi kysymyspostauksessa kuulevansa vinkkejäni työpukeutumiseen, ja erityisesti siis toimistotyylin päivittämiseen ja siitä insiroitumiseen. Itsehän olen aina vain haaveillut toimistotyöstä, mutta ideoita minulla on sitäkin enemmän, joten innostuin keräämään Pinterestiin oman kollaasin, kokonaan työpukeutumiselle. Toivottavasti Sanna ja te muutkin saatte tästä uusia ideoita pukeutumiseenne.

 

 

Värillä on väliä. Bleisereissä siis. Kokeile mustan tai muun perusvärin sijaan jotain aivan uutta. Vaalea bleiseri tuntuu olevan tulevan syksynkin trendi, joten jos et uskalla kokeilla keltaista tai muuta räiskyvää väriä, niin vaaleallakin freesaat asusi varmasti uudelle tasolle.

 

Kokeile rohkeasti uudenmallisia housuja! Olen itse hurahtanut viime vuosina porkkanamallisiin, hieman lököttäviin ja roimasti alaspäin kapeneviin housuihin. Erikoinen leikkaus ei automaattisesti vie asiallisuutta pois kokonaisuudesta.

 

 

Muista, että myös työlaukku on asuste. Sen täytyy olla käytännöllinen, mutta se voi olla myös mielenkiintoinen ja kaunis.

 

 

Korvaa jakku nahkatakilla. Helppo vinkki, jolla kynähameeseen tai suoriin housuihin saa uutta (ja modernia) ilmettä.

 

 

 

Hyvin istuvat vaatteet. (Huom. Ei tarkoita automaattisesti samaa kuin liian tiukat.) Muista nyrkkisääntö: Jos alaosa on tiukka, pue yläosaan väljää. Sama pätee niukkuuteen ja paljastavuuteen yleensäkin -Myös vapaa-ajalla ja juhlissa.

 

Leikittele tyyleillä:

Midimittaiset hameet ovat helppo ja turvallinen keino, kokeilla jotain uutta työpukeutumisessa. Toimii niin ballerinan kuin korkkarinkin kanssa.

Neuletakki toimii myös kaapumaisena ja kokonaan auki pidettävänä, eikä pelkästään niukkana twinsettinä. Parhaimmillaan tällainen neule on kapean (mustan) housun ja perustopin tai kauluspaidan kanssa.

 

Katso kuvitusta juttuun täältä: Pinterest -Mindeka -For office (It doesn´t have to be boring) (Tekijänoikeuksien takia, en niitä tänne voi laittaa.)

 

Mitä tykkäsit? Ja varsinkin Sanna, jos olet edelleen linjoilla, niin kerrothan mielipiteesi postauksesta, kiitos.

 

P.S. Kysymyksiä ja toiveita saa edelleen esittää täällä.

Kommentit (3)
 1. Mulla sama homma, ihailen aina työvaatejuttuja lehdissä ja blogeissa, ja harmittaa vietävästi, kun omassa työssä on työvaatteet. Ois vaan niin siisti joskus pukea töihin oikein klassinen kokonaisuus päälle: kynähame, kauluspaita ja korkkarit. Muutenkaan en voi omassa työssäni leikitellä ulkonäöllä, sillä tukka on oltava kiinni ja koruina saa olla ainoastaan nappikorvikset.
  Noh, onneksi syksyllä alkaa uudet opinnot, pääsen vähän lähemmäksi jakkupuku-ammattia 😉
  Ja koska asioilla on toinen puoli, ystäväni kiroaa työvaatteiden ostoa 😀 Hänestä olisi mukavaa jos heillä olisi määrätty univormu.

 2. Inspiroiva postaus! Alkoi tehdä mieli takaisin töihin 🙂 T. Kolme vuotta kotiäitiyttä takana

  1. Ou wau! Kiitos iitukka. Ehkäpä paras mahdollinen kehu ja kommentti ikinä! Kiitos!

   P.S. Niin mullakin, vaikka vasta 2v olenkin ollut kotona 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *