Tunnelmia Kampin stailauspäivästä: Moda miehet

Ma-material Girl

Yhteistyössä Kampin kanssa

Lauantaiaamuna kokoontui Kamppiin jännittynyt ja innoissaan oleva bloggariporukka. Kuvanottohetkellä odoteltiin vielä puolia porukasta saapuvaksi, mutta hymy oli jo herkässä. Kuten näkyy. Oli selvää, että tästä tulee hieno päivä!

Bloggarikaverina minulla oli Modassa Pupulandian Jenni, joka stailasi naisia.

Pakollinen asukuva, ennen ensimmäistä stailattavaa.

Ensimmäisenä stailattavana käsittelyyni saapui pahaa-aavistamaton Samu K., jonka vaimo oli ilmoittanut hänet tapahtumaan. Toiveena oli löytää jotain uutta arkipukeutumiseen, johon normaalisti kuuluu farkku ja huppari.

 

Selectidin kengät olivat tyylin perusta. Nahkaiset nilkkurit sopivat melkein minkä kanssa tahansa, jota yleensäkin toivon vaatteilta ja asusteilta. Varsinkin arkipukeutumisessa kaiken pitäisi olla yhteensopivaa, joten tyyliä lähdettiin hakemaan siitä lähtökohdasta, että kaikki sovitettavat vaatteet ovat sekoiteltavissa keskenään.

Toisessa asussa kokeiltiin Hifiger Denimin chinoja, jotka olivat myös Samun mielestä mukavat ja helpot perushousut. Niihin yhdistettiin kaksi eri yläosaa ja molempiin asuihin voisi halutessaan yhdistää myös tennarin.

Kolmatta asua stailattiin jo talvisemmaksi. Makian lämpimät parkatakit olivat mieluisia, joten kokeilimme kahta eri versiota. Viininpunaista villakangaspintaista ja tummansinistä liukaspintaista, joka hylkii myös räntäsadetta. Molemmissa takeissa on lämmin karvavuori, joten niissä tarkenee vaikka lasten kanssa ulkoillessakin, mutta tyylistä tinkimättä.

 

Jeans: Selected/ T-Shirt: Diesel/ Shoes: selected/ Parka/ Makia

Jeans/ Hilfiger Denim, Jersey/ Selected, Shoes/ Selected, Parka/ Makia

Tässä välissä kello olikin jo lähemmäs kolmea, joten eri liikkeiden bloggarit tulivat kyselemään kahvitauolle, 5. kerroksen Johto Caféseen.

Pikainen tauko ja kuulumisien vaihtelua, ennen seuraavia stailauksia.

Seuraavaksi oli vuorossa Mitti, jonka oli ilmoittanut mukaan isosisko ja vanha koulukaverini. (Molemmat stailattavani olivat siis täysin tietämättömiä tapahtumasta etukäteen!)

Mitti (tai siis hänen siskonsa) toivoi slimmiä farkkua ja rentoa arkipäivän asua, joka myöskin olisi helposti muunneltavissa. Ensimmäisellä sovituksella löytyi täydellinen Dr. Denimin musta stretch-farkku, joten muita ei edes kokeiltu. (Hyvänä vinkkinä hoikille miehille voisin vinkata myös Tiger of Swedenin naisten farkuista!)

Jeans/ Dr.Denim, Parka & Beanie/ Makia, Shoes/ Fred Perry

Pipo ja alaosa tuntui miellyttävän sen verran paljon, että niitä ei lähdetty enää vaihtamaan. Keskityimme seuraavissa asuissa paitoihin ja siihen, miten kauluspaitaa voi käyttää rennosti, jokapäiväisessä asussa. Tähänkin asuun voisi aivan yhtä hyvin vaihtaa tennarin jalkaan.

T-Shirt/ Diesel, Jeans/ Dr.Denim, Shirt/ Ben Sherman, Shoes/ Fred Perry

T-Shit/ Scotch&Soda, Shirt/ Ben Sherman, Jeans/ Dr.Denim, Shoes/ Fred Perry

Kuvaus- ja stailausassistenttina toimi reipas Luca, joka toi enolleen vielä kaksi T-Paitaa sovitukseen. Ne olisi kuulema kaikista hienoimpia, mitä eno on tänään kokeillut. Ja olihan ne!

Tälläkin kertaa, stailattava oli eniten innoissaan Makian takista, joka oli tällä kertaa vaaleanharmaa ja villakangaspintainen. Sama lämmin karvavuori löytyi myös tästä versiosta.

Modassa on muuten todella hyvä valikoima miesten (ja miksei naisillekin) nahkalaukkuja. Huomasin hypisteleväni niitä monesti päivän aikana.

Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut ja sujahti nopeasti! Modan henkilökunta otti meidät avosylein vastaan ja vielä poislähtiessämmekin, saimme halaukset. Korvaamatonta!

 

Kiitos kaikille stailattaville (ja heidät mukaan ilmoittaneille), Modan henkilökunnalle, Lilyn bloggareille ja muillekin mukana olleille! Tapahtuma oli hieno ja oli ilo saada olla siinä mukana!

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Jee, hyvännäköistä ja iloista jengiä! Vaikuttaa siltä, että teillä oli kiva päivä.

Mindeka
Ma-material Girl

Oli todellakin, kiitos!

Jenniii
Pupulandia

Samu K:n stailaukset olivat ihan huippuonnistuneita ja miten paljon voivat yhdet maiharit fiilistä muuttaa! Ihan huipputyötä, armas kollegani! ;)

Kommentoi