Tyyliraamattu, vai onko sellaista edes?

Ma-material Girl

Subin tiedottaja oli saanut vihjeen (Suurkiitos vielä kerran, vinkin antanut ihana tyttönen!), että saattaisin olla kiinnostunut Rachel Zoen tyylikirjasta. Luettuani meilin, en meinannut pysyä housuissani! Uskomatonta! Upea viikko sai upean päätöksen, kun postiluukusta kolahti ruskea, pehmustettu kuori, joka sisälsi kyseisen teoksen.

Kiitos!

 

Rakastan estetiikkaa. Kirja hivelee silmiäni herkullisilla kuvilla ja käsittämättömän hienoilla piirroksilla. Olen vasta päässyt selaamaan kirjaa, koska kuvat on pakko katsoa ja selata useaan otteeseen läpi, ennen kuin malttaa jäädä lukemaankin kirjaa.

 

 

Rachel Zoe tuntuu tunnustavan samaa ideologiaa kanssani: Jokainen naisvartalo on kaunis. Tarvitsee vain tietää itseään imarteleva silhuetti ja koko.

 

 

Näin äkkiseltään, kirja tuntuu hyvin selkeälukuiselta. Se on jaettu kappaleisiin ja pääpointit on nostettu selkeästi esiin.

Tyyli tuntuu hyvin samalta kuin omani. Zoe vannoo klassikoiden nimiin, jotka jokaiselta tulisi löytyä -jossain muodossa- kaapistaan, kuten pikkumusta ja nudet tai mustat korkkarit.

Älkää nyt ymmärtäkö väärin, kaikki saavat pukeutua kuten haluavat, mutta minunkaltaiseni (ja Rachel Zoen) naisen vaatekaapin arvokkaimpia kappaleita ovat juurikin nuo klassikot: mustat mekot, tunikat, jakut ja hyvin istuvat housut ja farkut. Kun pohja on kunnossa, niin vaatekaappi ON toimiva. ( Tämä ei ole "Osta nämä kaappiisi"- juttu, vaan toteamus.)

Takaisin kirjaan:

 

 

Allekirjoitan myös tuon ajatuksen,  jonka mukaan olet parempi kokonaan ilman klassikkoa kuin yrität korjata tilannetta feikillä. Nou nou. Ehdoton ei.

 

Always stay stylish!

XOXO Rachel Zoe

 

Kenelle: Hänelle, jolta löytyy kirjahyllystään muutakin Tolstoita vähän kevyempää klassikkoa, kuten Chic, Sex and the City  the Movie tai Candace Bushnellin tuotantoa.

 

 

Kommentit

Anna Karhubear

Vaikuttaa kyllä olevan kirja juuri sinun makuusi :) Itse rakastan tuollaisia pieniä vinkkejä (esim. ottamassasi kuvassa: pidä juhliin pukeutuessasi aina lähellä hakaneulat yms...) Sulta varmaan ammattilaisena irtoaisi lista omiakin vinkkejä meidän kaikkien iloksi! JA sitten kirjoitat oman stailauskirjan :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos ihanasta kommentista Anna Karhunen

Oma kirja ei kuulostaa lainkaan pöllöltä :) Sitä en sitten tiedä, olisiko se puhtaasti stailauskirja kuitenkaan... Kuten palstastanikin huomaa, meinaan rönsyillä vähän jokaiseen suuntaan: mielipiteet, tyyli, koti, perhe jne. Toistaiseksi tosin kukaan ei ole valittanut ;)

Pari vuotta sitten koin, että olisin voinut tehdä kirjan korjaus- ja muutosompeluista, mutta jostain syystä idea kuivui kokoon. Joskus täällä palstallakin kokeilin sellaisia ompeluun ja muodistamiseen liittyviä vinkkejä, mutta ne jutut ei oikeen ottanut tuulta purjeisiinsa, en tiedä miksi.

Seuraava projekti on tehdä maksimekosta (sattumalta muuten Rachel Zoen Lindex-mallistosta!) paidan ja/tai hameen. Katsotaan, kiinnostaako lukijoita sen tyyppinen juttu?

Kommentoi