Uusi Lily, uudet kengät

Ma-material Girl

Huh, Lilyn uudistaminen kestikin odotettua kauemmin, ja vaikkei kaikki vielä rullaa ihan niinkuin pitäisi, niin kyllä se tästä. Kyllä se tästä! Olen haaveillut vuosia Marc By Marc Jacobsin kissaballerinoista, mutta hinnan edessä on joutunut kotiäiti taipumaan. Viime viikolla löysin kuitenkin yhtä hauskat töppöset H&M:n nettikaupasta, eikä hintakaan huimannut päätä: 14,95€. Pojan  mielestä ballerinat ovat ihanat! Niitä pitäisi saada kanniskella mukanaan ja halailla kuin muitakin kissapehmoja, eikä hän voi ymmärtää, miten äitin jalassa on kisumisut. Hassua.


Nyt on laput leikattu pois ja päästetty ballerinat ulkoilemaan Helsingin kesäisille (ja helteisille!) kaduille. Luulenpa, että saan muiltakin ihastuneita hymyjä, töpsötellessäni näillä. -Ainakin siis pienemmiltä vastaantulijoilta ;)

Miltä näyttää?

Kommentit

phocahispida

Tosi ihanat! Hih. Uskon että meidän(kin) pikkumies olisi ihmeissään, jos hankkisin tuollaiset.

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/

Marjia

Hihii, miau!

Mindeka
Ma-material Girl

Papyli: suosittelen! Kanvaasi oliskin yllätyksekseni pehmeä jalassa, eikä hiertävä koppura. Oletko muuten huomannut, että meillä on aika samankaltainen kenkämaku? :)

Phocahispida: Kiitos, hyvältä näyttää muuten sun uusi blogi! Olen käynyt Lilyn huoltokatkolla siellä  u-se-as-ti-kin :) Viikon päästä sitten Kympille, hei!!

Marjia: Voitko linkata tähän sun palstan koska en saa toimimaan tuota "Hae blogeja" -kohtaa.... Mur. Ja Miau :) Pitäisi jo nähdä, mitä teille kuuluu! Pusuja Sipulille ;)

 

Olin eilen töissä ja viihdytin näillä kengillä erään asiakkaan puolitoistavuotiasta lapsosta, joka istui rattaissa, äidin sovittaessa vaatteita. Hän sanoi menevänsä myös HETI ostamaan tällaiset lapsenvahtijatossut ;) Joten, käykää hakemassa omanne nopeasti, jos mielitte (ja tämä siis EI ole mainospostaus), sillä sana leviää kaupungilla nopeasti, jos on joku keino, millä lapsen saa tyytyväisenä odottamaan, äidin tehdessä ostoksia. Heh heh.

TiinaMariN.

Nätit on! Ihan kun samanlaisia olisi ollut lasten puolellakin, tyttäreni sanoi tämän jutun nähtyään "äiti, mä haluuuuun noi". Taidanpa hankkia tyttärelle ennen matkalle lähtöä :)

Itse en osaa pitää balleriinoja, pitäis harjoitella. :)

 

Marjia

http://www.lily.fi/blogit/me-real-life

Sipuli konttaa, ja lujaa!!! Ollaan myös oltu tosi paljon ulkona ja netti ei toiminut yli viikkoon, joten enpä ole kamalasti kuulumisia kirjoitellut. Tänään illalla yritän päivittää...

Kohtahan me jo nähdäänkin, vajaa kaks viikkoa vaan, jeee!!! 

Puputipus!

Kommentoi