Vekarakirppiksellä myynnissä silitettyjä vaatteita

Ma-material Girl

 

Koska valtavalla lastenvaatekirppiksellä on vaikea erottua joukosta, piti keksiä jotain todella outoa. Kuka hullu nyt veisi kirppikselle puhtaita, ehjiä ja silitettyjä vaatteita ja asettelisi ne kauniisti ja selkeästi myyntipöydälle?

Heh heh

Arvaatte jo varmaankin? -Minäpä hyvinkin ;)

 

Vekarakirppiksellä (Intiankatu, Kumpula) on siis sunnuntaihin asti myynnissä pojan vanhoja (mainitsinhan jo: SILITETTYJÄKIN) vaatteita, kokovalikoimassa 68-92cm. Leluja löytyy myöskin, noin 1-2-v taaperolle: autoja, Brion perässä vedettävä rengaslelukoira ja -kilppari, Brion hakka sekä symppiksiä pehmoleluja, joista poika vaan ei ole ikinä niin kiinnostunut.

 

Kipi kapi siis Vekarakirppikselle, jos kaapeistanne uupuu jotain edellä mainittuja leluja tai mitä tahansa ko. kokoista vaatetta!

 

(Pöytä nro 54: Polarn O. Pyret, Natura Pura, Villervalla, Käsintehtyjä villasukkia ja tumppuja, Mayoral, Lindex, Reima, KappAhl, H&M)

 

 

 

Translation: At Vekarakirppis (Intiankatu, Kumpula) you´ll find lots of clothing (sizes between 68-92cm) and toys for toddlers, during this week. The main thing in this post was that all clothes are not just washed but also ironed and steamed for nice and clean atmosphere at our table. How crazy is that? Hehhe, I know.

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Eii, nyt harmittaa etten pääse Helsinkiin! :D

Mindeka
Ma-material Girl

No voi harmi! Mietin pitkään, että pitäisikö näitä tarjota täällä blogin kautta kiertoon ensin, mutta ymmärtänette (Rosanna ja MM), että näin tämä oli helpointa ;)

Jos sulla on jotain tiettyä tarvetta (koko?), niin voin myymättä jääneistä laittaa sulle sitten yksiyisviestiä? Sunnuntaina tosiaan loppuu kirppiksen vuokra-aika, joten alkuviikosta voisin tehdä sen.

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis ilman muuta ymmärrän, aika vähti noissa kirppistouhuissa on muutenkin ja vielä nettiin laittamisessa hirvee homma! Siksi vaan harmittelin kun täällä ei tunnu missään kirppiksillä olevan kivoja 92-koon vaatteita ja teillä on vielä niin kiva tyyli. Harmi siispä ettei osu Helsingin-reissua lähipäiviksi! Ja jos sulla jää myymättä kivoja 92cm vaatteita niin laita ihmeessä viestiä, ostan melko varmasti sitten loput. ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Joo, kiitos. Mä ilmoittelen sitten, miten käy :)

MM
Maijan matkassa

Mua kans! Oisin ollut kiinnostunut noista Brioista!

Mindeka
Ma-material Girl

No jopas nyt :)

 

MM laitatko mulle lily.mamaterialgirl(at)gmail.com osoitteeseen sun puhelinnumeron. Menen tänään käymään siellä ja jos Briot on jäljellä, laitan sulle kuvaviestin ja hinnat, niin voit heti päättää, haluatko vai et ;)

Jos et kerkeä vastata mulle tänään aamupäivästä, niin sitten voin ottaa myös sinuun yhteyttä, kun haemme myymättä jääneet sieltä pois?

MM
Maijan matkassa

Laitettu!

Mindeka
Ma-material Girl

Roger that ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Tavaraa oli ensimmäisen vuorokauden aikana mennyt aivan käsittämättömästi! 39 tuotetta ja pitkälti yli satasen saldoa näytti myyntikuitti tänään. Wau.

Voin lämpimästi suositella Vekarakirppistä kaikille, sillä löysimme tänään sieltä (taas kerran) paljon "uusia" vaatteita pojalle -Ja tietenkin myös yhden uuden traktorin ;)

Piipo79

Arvaa kuka toinen hullu on silittänyt kirppikselle vaatteet :-) Hyvin on silleen mennyt kaupaksi ja toisekseen itselläkin on mukavampi olla kun ei ole kaaos edessä! Sulla on varmasti asteen verran paremmin viikatut pinot, joten pöytäsi tyhjenee alta aikayksikön!

Mindeka
Ma-material Girl

Hyvä Piipo79! Silittäminen kunniaan!

Mä veikkaan, että tällä silittämisellä todellakin on ollut merkitystä tuossa myynnin edistämisessä, koska ei meillä ennen ihan näin hyvin ole ensimmäisen vuorokauden aikana mennyt kaupaksi, vaikka aina on suurin osa tuota kautta on (viikon kuluessa) päässytkin kiertoon. Ja arvaa kuka viikkailee muidenkin pöytiä siellä kierrellessään :D Aivan sama, olenko missä, niin se tulee vanhasta tottumuksesta ja jostain alitajunnasta, että aina on viikkailtava. Hihhi. Parantumaton kun olen.

Piipo79

Heh, meilläkin ois viikattavaa!!! Joo, silittämällä saa vanhasta aivan uuden näköisen!

Kommentoi