Vekarakirppiksellä myynnissä silitettyjä vaatteita

20130916_175147.JPG

 

Koska valtavalla lastenvaatekirppiksellä on vaikea erottua joukosta, piti keksiä jotain todella outoa. Kuka hullu nyt veisi kirppikselle puhtaita, ehjiä ja silitettyjä vaatteita ja asettelisi ne kauniisti ja selkeästi myyntipöydälle?

Heh heh

Arvaatte jo varmaankin? -Minäpä hyvinkin 😉

 

20130916_175202.JPG

Vekarakirppiksellä (Intiankatu, Kumpula) on siis sunnuntaihin asti myynnissä pojan vanhoja (mainitsinhan jo: SILITETTYJÄKIN) vaatteita, kokovalikoimassa 68-92cm. Leluja löytyy myöskin, noin 1-2-v taaperolle: autoja, Brion perässä vedettävä rengaslelukoira ja -kilppari, Brion hakka sekä symppiksiä pehmoleluja, joista poika vaan ei ole ikinä niin kiinnostunut.

 

Kipi kapi siis Vekarakirppikselle, jos kaapeistanne uupuu jotain edellä mainittuja leluja tai mitä tahansa ko. kokoista vaatetta!

 

(Pöytä nro 54: Polarn O. Pyret, Natura Pura, Villervalla, Käsintehtyjä villasukkia ja tumppuja, Mayoral, Lindex, Reima, KappAhl, H&M)

 

 

 

Translation: At Vekarakirppis (Intiankatu, Kumpula) you´ll find lots of clothing (sizes between 68-92cm) and toys for toddlers, during this week. The main thing in this post was that all clothes are not just washed but also ironed and steamed for nice and clean atmosphere at our table. How crazy is that? Hehhe, I know.

Kommentit (12)
 1. Arvaa kuka toinen hullu on silittänyt kirppikselle vaatteet 🙂 Hyvin on silleen mennyt kaupaksi ja toisekseen itselläkin on mukavampi olla kun ei ole kaaos edessä! Sulla on varmasti asteen verran paremmin viikatut pinot, joten pöytäsi tyhjenee alta aikayksikön!

  1. Hyvä Piipo79! Silittäminen kunniaan!

   Mä veikkaan, että tällä silittämisellä todellakin on ollut merkitystä tuossa myynnin edistämisessä, koska ei meillä ennen ihan näin hyvin ole ensimmäisen vuorokauden aikana mennyt kaupaksi, vaikka aina on suurin osa tuota kautta on (viikon kuluessa) päässytkin kiertoon. Ja arvaa kuka viikkailee muidenkin pöytiä siellä kierrellessään 😀 Aivan sama, olenko missä, niin se tulee vanhasta tottumuksesta ja jostain alitajunnasta, että aina on viikkailtava. Hihhi. Parantumaton kun olen.

   1. Heh, meilläkin ois viikattavaa!!! Joo, silittämällä saa vanhasta aivan uuden näköisen!

 2. Tavaraa oli ensimmäisen vuorokauden aikana mennyt aivan käsittämättömästi! 39 tuotetta ja pitkälti yli satasen saldoa näytti myyntikuitti tänään. Wau.

  Voin lämpimästi suositella Vekarakirppistä kaikille, sillä löysimme tänään sieltä (taas kerran) paljon ”uusia” vaatteita pojalle -Ja tietenkin myös yhden uuden traktorin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *