Viikolla toimistolla ja viikonloppuna flunssassa

Viimeaikoina olen lähes juurtunut työpenkkiini kiinni: suunnittelut ja valmistellut Halloween-kampanjaa, katsastanut vuoden 2015 syys-ja talvimalliston, estimoinut tulevaa myyntiä, raportoinut nykyistä myyntiä, analysoinut myydyimpiä malleja ja tyytynyt seuraamaan muiden kadehdittavaa vapaa-ajan elämää lähinnä Instagramista. 

InstagramCapture_5bd34b2c-8cbf-451a-b8c0-ca3aa2e742b9_jpg.jpg

Olen joutunut jättämään pari kurssia kesken, sillä aika ja voimat eivät vaan ole riittäneet ihan tähän kaikkeen. Olen yrittänyt keskittyä gluteenittomaan ruokavalioon, perheeni yhteiseen aikaan ja yleiseen hyvinvointiin. Nyt, kun täysin vapaa viikonloppu alkoi, niin olenkin flunssassa. (Ja jos joku klisee on varmasti totta, niin se, että jos et osaa pysähtyä ajoissa, niin kroppasi kyllä pian pakottaa sinut siihen. Blaa, blaa.)

Lauantaiterkut siis täältä viltin alta. Illalla sytytän parit kynttilät ja kokeilen, josko kaktus kurkusta katoaisi punaviini avulla… (Tuskin, mutta kokeilen silti!)

Kommentit (3)
  1. Oih, noinhan siinä sitten aina käy, vaikkei mitään flunssatuntemuksia olisi viikolla ollutkaan… Tsemppiä ja paranemisia! Mäkin pistän opiskelut nyt hyllylle, ihan pikkuisen vaan ajatelin kysäistä, saisinko etänä suorittaa kaksi aloittamaani kurssia.. 😀 Mä oon kyllä niin hirvittäjä hääsääjä, että tuskin tulee tapahtumaan 😛

  2. Voi eih, mä olin itse _tasan_ samassa tilanteessa kaksi viikkoa sitten. Hirveessä höösässä juoksin läpi pari työviikkoa ja perjantaina sitten klo 14 iski päälle aivan vihoviimeinen flunssa. Tsemppiä parantumiseen :)))

    1. Oudointa (?) tässä on se, etten ole tuntenut itseäni lainkaan väsyneeksi tai stressaantuneeksi, mutta ehkä olen vaan hyvä kieltämään nämä asiat itseltäni 😉

      Kiitos tsempistä! Kyllä tämä tästä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *