Viikonlopun teema: ysärimuoti (eli kuinka ja miksi 30+ nainen ostaa itselleen napapaidan)

Ma-material Girl

Huomenna lähdetään road tripille, ystävien kesken. Lapsi jää mummille hoitoon ja vanhemmat sonnustautuvat 90-luvun teeman mukaisesti, koska kolmekymppinen juhlakalu sitä vaatii. Asun kokoaminen oli helpompaa kuin kuvittelin, sillä ne hirveät armottomat napapapaidat, pyöreät aurinkolasit, flanellipaidat (auki tai solmittuna vyötärölle) ja muut ysärihitit näyttäisi olevan taas (nuorten) muodissa. Aaah.

 

 

Olen elänyt tämän muodin täysin, sillä olinhan ysärillä teini ja melkein-aikuinen. Täysi-ikäinen juuri ja juuri, joten kaikki mahdollinen muoti oli tärkeää kokeilla ja elää täysillä. Valitettavasti kroppa ei kestä enää sellaista tiukkaa napapaitaa (jollain piilotuhmalla tekstillä, tietty), joten tyydyin tällaiseen löysempään ja samalla hieman armollisempaan versioon, joka löytyi henkkamaukasta vitosella. (Ihan sopiva satsaus vaatteeseen, joka ehkä saa jäädä yöpaidaksi bileiden jälkeen. Päivän asu- kuvaa ette siis tule tämän viikonlopun jälkeen näkemään, jossa komeilisi tämä kaunotar hirviö!)

Viikonlopun asua tulee täydentämään aurinkolasien hillitön krumeluurinauha (!!), tummat kajalit ympäri silmän (eeeih!)  ja joko farkkushortsit tai hamehousu (leggings+trikoomini). Tästä tulee NIIN tyylikästä -Tai no, ennen kaikkea: Hauskaa.

 

Mites siellä? Joko on ysärivaatteet kovassa käytössä vai ällöttääkö pelkkä ajatuskin?

Kommentit

I love mondays

Mä odotan kauhulla trumpettihousuja. Niitä ei äiti suostunut teininä rumuuden takia ostamaan ja toivottavasti en sorru jos tulevat joskus takaisin!

Mindeka
Ma-material Girl

Mä rrrrrrrakastin trumpettihousuja!! Hetken aikaa jo harkitsinkin, että ompelisinko itselleni sellaiset näihin bileisiin (paksua, joustavaa trikoota, mustat), mutta onneksi en. Olisin saattanut jättää ne kaappiin :D

Mindeka
Ma-material Girl

Niin -Ja olihan mulla myös sellaiset musta-valko-koukserokuvioiset trumpettihousut. Ja bestiksellä tietty samanlaiset!

TiinaMariN.

Taisit juuri kuvailla mun tän hetken lempiasun ;) Eli täysillä mukana ysärimuisteloissa, olinhan 17-vuotiaana (vuonna 1994) napapaitojen suurkuluttaja- tuttua muotia siis ;)

Mindeka
Ma-material Girl

:)

No olihan se siistiä! Mä tanssin teininä street dancea ja lempivaatteet tanssitunnille oli napapaita ja kaksi(!!)raitaverkkarit tai Stacca&CO.:sta (kuka muistaa??)  hankitut (miesten) colleget tai lappuhaalarit. Ja lisähuomautuksena mainittakoon, että taisin olla sellaset 150cm ja 48kg... Ou jeah!

Myös lahkeesta kukkankaalla levennetyt Levikset oli tosi jees!

TiinaMariN.

Joo Stacca & Co oli lempimerkkini myös! Mä tilasin Lontoosta kahdet trumpettilahkeiset farkutkin, kun ei niitä meiltä vielä saanut... Äiti aina valitti kun ylipitkät farkunlahkeet menivät muutamassa päivässä rikki ;)

Voih, mistähän nyt löytyisi makeet trumpettilahkeet?

Mindeka
Ma-material Girl

Joo, niitä lahkeita ei TODELLAKAAN saanut lyhentää. Itsehän rullasin niitä noin metrin lyhyemmäksi ;)

Ja talvella ne oli tosi kivat (lumi, hiekotushiekka jne). Äiti oli täälläkin innoissaan!

Leluteekin Emilia (Ei varmistettu)

Toi otsikko osui todella, pakko oli tulla katsomaan, mikä voi olla syynä napapaitaan. :D Mulla ei ollut siihen aikaan kovin muodikkaita vaatteita, ei esim. levennettyjä tai trumpettilahkeisia farkkuja vaan ihan tavalliset - mutta nyt ei oikeastaan enää yhtään harmita. Että en ajatellut ottaa vahinkoa takaisin. Mutta Stacca & Co -merkin mäkin muistan, olisiko mullakin ollut jotain niiltä, vai kadehdinko vain kavereilta?

Mindeka
Ma-material Girl

Hahahha!

Kerrankin osuva otsikko siis ;)

jennakoo (Ei varmistettu)

joo eieieieieieiei... kamalaa kerta kaikkiaan kamalaa muotia. Onneksi en sitä seuraakaan. :) Tällaselle tavalliselle pulliaiselle on vaikea löytää vaatteita kun vaatekaupat pullistelee jotain aivan hirveetä humpuukia. Hyh. mutta onhan sitä nuorena pikkulikkana ollut se flanellipaita vyötäröltä solmittuna ja ne trumpetit.. Huh, never again.

Mindeka
Ma-material Girl

Tuolla ko. juhlissa oli varmaan yleisin juhla-asuste juurikin tuo vyötärölle solmittu flanellipaita :D

Mindeka
Ma-material Girl

Tuolla ko. juhlissa oli varmaan yleisin juhla-asuste juurikin tuo vyötärölle solmittu flanellipaita :D

Caelia
Caelia's

Mulla oli ysärillä (yläasteaikana) kamala hiphop-buumi menossa, eli lökäpöksyä ja isoa hupparia. Ei enää kiitos :)

 

Mindeka
Ma-material Girl

NIIN MULLAKIN!

Tai siis, olin melko kerkeävää sorttia tuossa 90-luvulla, koska olen kerennyt ehkäpä kaikki nuo (hirveimmät) tyylit kokeilemaan... Yes.

Mutta pilottia mulla ei ole (edelleenkään!) koskaan ole ollut.

Kommentoi