Viimeiset adidasheimotreenit ennen Midnight runia

Ma-material Girl

Viimeiset adidasheimon viralliset treenit on nyt ohi. Olimme Paloheinässä juoksemassa mäkitreeniä, jossa valmentajamme Joonas Laurila hioi vielä kerran tekniikkaamme ja kannusti meidät kaikki ylittämään itsemme ja juoksemaan mäkiä ihan maitohapoille ja heikotuksen partaalle asti.

Aamutreeniin kuului ensin lämmittelylenkki (n.15min), jonka jälkeen alkoi mäkiosuus. Juoksimme maksimivauhtia (tai ehkä vielä vähän ylikin. Heh.) 20s mäkeä ylös, jonka jälkeen mäki käveltiin alas, jotta hengitys ja askellus saatiin tasaantumaan. Tätä toistettiin ensin kymmenen kertaa, sitten tauko, jonka jälkeen sama toistui vielä 5 + 5 kertaa.

Lopuksi hillitön loppurutistus samalla tyylillä, joka juostiin 2-3 henkilön ryhmissä, kunnon kaksintaistelun merkeissä. Kolme kertaa.

Tsemppi oli mahtava, ja juuri sen ansiosta, minäkin unohdin kipuilevan polveni ja ylitin hillittömällä spurtilla itseni -Ja sen pirun mäen.

Loppuun palautuslenkki, rauhallisella vauhdilla ja viimeiset viralliset treenikuvat, ammattikuvaajamme Pasi Salmisen toimesta.

 

Kesä heimon kanssa on ollut mieletön. Olemme saaneet tutustua mahtaviin tyyppeihin ja oppia paljon oikesta juoksutekniikasta, askelluksesta ja ryhdistä. Mikä on sitten seuraava etappi Midnight runin jälkeen, sitä emme vielä tiedä. Mutta yksi on varmaa: into juoksuun ei kuollut, vaikka vastoinkäymisiä ja pieniä loukkaantumisia sattui itse kullekin.

Nyt vielä parit tsempit ja onnistumiset ensi viikon lauantaille, kiitos, ja olen enemmän kuin tyytyväinen.

 

Kiitos heimolaiset ja taustatuet! Ensi lauantaina rokataan Midnight runissa!

 

Translation: This summer I got lucky and was chosen to adidasheimo, which was a runner´s school and campaign for Adidas. Our team was amazing and coaches were even more. Our last test is next week´s Midnight run that is a runner´s competition for 10km here in Helsinki. Pretty sure that with this teamspirit we can (and will) win -Ourselves.

 

Kuvat: adidas @ Pasi Salminen

 

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Vau, mieletöntä meininkiä! Hyvä sinä, jo nyt :)

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti Tyyne! Jos polvi ei pilaa juoksua, niin motivaatiota ainakin on, parantamaan viimeistä Naisten kympin aikaa.

Piipo79

Noita kuvia katsellessa alkaa polttamaan tennarin kärjet. Sen verran tekee mieli lenkkipolulle!

Mindeka
Ma-material Girl

Pitäisiköhän aina olla myös ammattivalokuvaaja (motivoimassa) mukana treeneissä ;)

Luru
Changes

Hyvälle näyttää! Erityismaininta vatsalihaksille vikassa kuvassa - vau! Mä muuten haastoin sut! http://www.lily.fi/blogit/lurun/homppishaaste

Mindeka
Ma-material Girl

Heh, kiitos. Kunnon treeni näköjään houkuttelee myös vatsalihakset esiin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau mitkä vatsalihakset ;)
Kunpa itsekin olisi joskus mahdollista päästä kunnon juoksuopastukseen!
Tsemppiä tulevalle taipaleelle!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Vierailija,

Tosiaan, hillittömällä treenillä ne näköjään saa esille ;) Juoksussa on tärkeitä myös keskivartalon lihakset, joten on niitäkin satunnaisesti tehty, mutta en kyllä voi väittää keskittyneeni niihin. Painoa on kyllä varmasti myös tässä treenissä pudonnut jokaiselta heimolaiselta.

Olen kyllä samaa mieltä, että oli aivan lottovoitto päästä tähän juoksukouluun ja tulen olemaan tästä kiitollinen, kauan.

Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan!!

Kommentoi