Viimeiset adidasheimotreenit ennen Midnight runia

AdidasHeimo_2013_08_24_056.jpg

Viimeiset adidasheimon viralliset treenit on nyt ohi. Olimme Paloheinässä juoksemassa mäkitreeniä, jossa valmentajamme Joonas Laurila hioi vielä kerran tekniikkaamme ja kannusti meidät kaikki ylittämään itsemme ja juoksemaan mäkiä ihan maitohapoille ja heikotuksen partaalle asti.

AdidasHeimo_2013_08_24_060.jpg

AdidasHeimo_2013_08_24_061.jpg

Aamutreeniin kuului ensin lämmittelylenkki (n.15min), jonka jälkeen alkoi mäkiosuus. Juoksimme maksimivauhtia (tai ehkä vielä vähän ylikin. Heh.) 20s mäkeä ylös, jonka jälkeen mäki käveltiin alas, jotta hengitys ja askellus saatiin tasaantumaan. Tätä toistettiin ensin kymmenen kertaa, sitten tauko, jonka jälkeen sama toistui vielä 5 + 5 kertaa.

AdidasHeimo_2013_08_24_070.jpg

Lopuksi hillitön loppurutistus samalla tyylillä, joka juostiin 2-3 henkilön ryhmissä, kunnon kaksintaistelun merkeissä. Kolme kertaa.

AdidasHeimo_2013_08_24_071.jpg

Tsemppi oli mahtava, ja juuri sen ansiosta, minäkin unohdin kipuilevan polveni ja ylitin hillittömällä spurtilla itseni -Ja sen pirun mäen.

AdidasHeimo_2013_08_24_091.jpg

Loppuun palautuslenkki, rauhallisella vauhdilla ja viimeiset viralliset treenikuvat, ammattikuvaajamme Pasi Salmisen toimesta.

 

Kesä heimon kanssa on ollut mieletön. Olemme saaneet tutustua mahtaviin tyyppeihin ja oppia paljon oikesta juoksutekniikasta, askelluksesta ja ryhdistä. Mikä on sitten seuraava etappi Midnight runin jälkeen, sitä emme vielä tiedä. Mutta yksi on varmaa: into juoksuun ei kuollut, vaikka vastoinkäymisiä ja pieniä loukkaantumisia sattui itse kullekin.

Nyt vielä parit tsempit ja onnistumiset ensi viikon lauantaille, kiitos, ja olen enemmän kuin tyytyväinen.

 

Kiitos heimolaiset ja taustatuet! Ensi lauantaina rokataan Midnight runissa!

 

Translation: This summer I got lucky and was chosen to adidasheimo, which was a runner´s school and campaign for Adidas. Our team was amazing and coaches were even more. Our last test is next week´s Midnight run that is a runner´s competition for 10km here in Helsinki. Pretty sure that with this teamspirit we can (and will) win -Ourselves.

 

Kuvat: adidas @ Pasi Salminen

 

Kommentit (8)
 1. Wau mitkä vatsalihakset 😉
  Kunpa itsekin olisi joskus mahdollista päästä kunnon juoksuopastukseen!
  Tsemppiä tulevalle taipaleelle!

  1. Kiitos Vierailija,

   Tosiaan, hillittömällä treenillä ne näköjään saa esille 😉 Juoksussa on tärkeitä myös keskivartalon lihakset, joten on niitäkin satunnaisesti tehty, mutta en kyllä voi väittää keskittyneeni niihin. Painoa on kyllä varmasti myös tässä treenissä pudonnut jokaiselta heimolaiselta.

   Olen kyllä samaa mieltä, että oli aivan lottovoitto päästä tähän juoksukouluun ja tulen olemaan tästä kiitollinen, kauan.

   Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan!!

 2. Hyvälle näyttää! Erityismaininta vatsalihaksille vikassa kuvassa – vau! Mä muuten haastoin sut! http://www.lily.fi/blogit/lurun/homppishaaste

  1. Heh, kiitos. Kunnon treeni näköjään houkuttelee myös vatsalihakset esiin 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *