Voihan vuotava vaippa ja tulviva sänky sentään

Vaippakoosta seuraavaan siirtyminen tuottaa meillä (taas) todellisia ongelmia haasteita. Heräämme epäsäännöllisen säännöllisesti taas aamuyöstä ”Yhyy-yhyy” -ääneen, joka ei ratkeakaan tutilla. Ja ihmekös tuo, kun poika ja sänky on likomärkiä.

Yksivuotisneuvolassa Gabriel oli reilut 9kg ja 73cm. 4-koon vaipat alkoivat olemaan ahtaita ikiliikkujallemme, joten ostimme Pampersin vitosia (10kg +). Läpi tuli pissat. Kokeilimme (vahingossa ostettuja) saman merkin teippivaippoja ja ongelma oli ratkaistu. Paitsi kun teippivaippa ja Gabriel on lähes mahdoton yhtälö, sorruimme taas housuvaippoihin, tällä kertaa Liberon sellaisiin. Vyötärö on niissä selkeästi tiukempi, mutta jalkojen aukot eivät. Läpi tuli pissat siitäkin. Nyt meillä oli tuttavan suosituksesta kokeilussa Pirkan housuvaipat (8-15kg) ja sama ongelma hiertää edelleenkin yörauhaamme.

Onko jollain kokemuksia tästä? Vaippa toimii päivällä hyvin, mutta yöllä ei. Merkitystä ei myöskään ole sillä, jos vaihdamme alkuyöstä vaipan, sillä se tuntuu falskaavan aina tuolta haarasta. Onko ainoa ratkaisu todellakin nuo teippivaipat, jotka aiheuttavat meille vanhemmille ihottumaa, jo pelkkänä sanana?

Yhyyy, sanon minä.

Kommentit (6)
  1. Meillä on juotu lasista 6 kk iästä asti, eikä auta. 😀

  2. Meillä oli sama juttu, kunnes poika sai pillijuomapullon lahjaksi. Hän niin ylpeästi (Kato, minä osaan!) litkii siitä menemään pitkin päivää, ettei iltaisin enää ole juurikaan jano 😀 

    Pottapostaus tehty! Sinne vaan kommentoimaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *