"W" as Wednesday at Wrangler

Ma-material Girl

Mahtava aamupäivä takana! Saimme Gabrielin kanssa kunnian tutustua Wranglerin uuteen Spring/Summer 2012 -mallistoon, Milttonin Showroomilla. Edellisestä (mistä tahansa) showroom-vierailusta on vierähtänyt tovi, joten tämä tuntui erityisen piristävältä ja tervetulleelta vaihtelulta arkeemme.

 

Materiaalit olivat pehmeitä, kevyitä ja hennon keväisiä. Iskin silmäni välittömästi näihin farkkuhaalareihin, joissa on vaaleaksi värjätty, unelmankevyt farkku materiaalina. Love it!

 

Olenko ainoa, jonka on pakko saada denim-haalarit tähän kesään??

 

Ruotsin ELLE oli juuri muuten kuvannut nuo alimmat haalarit kevätnumeroonsa. Enkä tippaakaan ihmettele miksi. Entä muistatteko sen Rihannan farkku-lookin? Kyllä, myöskin Wrangleria (paita).

Näistä tulee sellainen hyvänlaatuinen ysärifiilis!

 

Pystyykö nainen ostamaan (tai siis perustelemaan itselleen) viidennen nahkatakin? Tavallaan, jos (ja kun) vain yksi aiemmista on mokkaa (ja aivan eri käyttötarkoitukseen!). Voisitko siis KELA hieman joustaa ja maksaa vaikka yhden ylimääräisen äitiyspäivärahan, ennen kodinhoitotuelle tippumistani?

 

 

Miksen aiemmin ole tajunnut, ettei farkun tarvitse olla paksua, jämäkkää tai kovaa? Olenko uskaltanut haaveillakaan miellyttävästä ja ohuesta farkusta? Nämä ovat juuri sellaisia, joita haluaakin kesällä yllään pitää. Tai oikeastaan aina.

 

Kiitos paljon Eeva ja Jenny, minä matkaankin tästä inspiroituneena Carlingsiin farkkuostoksille!

 

Lisätietoja täältä.

Kommentit

Muikku_ (Ei varmistettu)

Ostin itse jo viime keväänä ihan perushaalarit, käytin pari kertaa mutta tunnen itseni jotenkin lapseksi ne päällä (ja tietysti moni tuttu kysyi olenko raskaana...) Tytölle tilasin juuri hetki sitten Mini rodini shortsimalliset ja voi olla että pätkäisen omanikin alkeellisilla ompelutaidoillani lyhytlahkeisiksi... Nuo tummemmat haalarit kuvassa ovat aivan ihanat, voisivat näyttää jopa tällaisen pygmin päällä paremmalta. (Jokohan näitä olisi myynnissä, sattumoisin Helsingin reissu edessä viikonloppuna...)

Mindeka
Ma-material Girl

Nämä ovat kaikki kevät/kesä-mallistoa, joten olettaisin suurimman osan olevan jo liikkeissä. Ainakin meillä (missä olin siis töissä ennen äitiyslomaa) tuli mallisto kesäksi tammi-maaliskuussa sisään liikkeeseen. Kesäisimpiä (Ns. In season)  tulee osalla merkeistä, päämalliston lisäksi, ripotellen  myös huhti-toukokuussakin vielä.

Ajattelin itsekin la-aamuna ottaa omaa aikaa ja suunnata sinne kauppaan, muuten olisin voinut tsekata ja vinkata sulle! Farkkujen sovittelu  kun voi olla aika haastavaa tollasen aktiivisen 7kk pojan kanssa..

Mä ostin myös Gabrielille Leviksen farkkuhaalarit kirpparilta, mutta ovat vielä isot. Jos on kesälläkin vielä liian isot , niin lyhennän ne sellaisiksi lökäshortseiksi sille. Pysyyhän ne henkseleillä ylhäällä :D

Ja jos mä saan yhdetkin raskausutelut tänä kesänä, niin vaate kuin vaate lentää mäkeen :D Olin siis vaatimattomat 21kg isompi viime kesänä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Wrangleria myy myös JC!

Mindeka
Ma-material Girl

No niinpä myykin :) Kiitos vinkistä Vierailija!

Mindeka
Ma-material Girl

Ensin Wrangleriin pukeutui näyttävästi Rihanna ja nyt myös Lana del Rey:

Lana Del Rey.jpg

Kommentoi