Webshopaholic

Ma-material Girl

Lapsen myötä kiinnostus nettikauppoja kohtaan on kummasti kasvanut... Ajattelinkin kertoa omia suosikkejani ja pyytää teitä jakamaan kanssani omat turvalliset  vakitoimittajasi!

1. www.babyshop.com

Mahtava ruotsalainen (kyllä ne vaan osaa!) nettikauppa, jossa luottokorttimaksun lisäksi onnistuu myös maksu pankkitunnuksilla (Nordea ja Sampo). Erittäin positiivinen yllätys minulle, jonka luottokortti on ollut ehdottomassa pannassa  (ei, en maksa edes Spotifysta!) jo reilusti yli vuoden päivät. Kuulin sivustosta toissapäivänä ystävältäni ja ensimmäinen tilaus on jo tulossa. Tilasin sieltä  tämän, tämän ja tämän.

 

2. www.ellos.fi

Yhteyteni tänne alkoi Josefssons -puolelta, mutta nyt ne ovat yhdistyneet, joten en  tiedä kummalta puolelta tilaan vai onko Josefssonsia enää olemassakaan. Mutta ketä kiinnostaa, kun sieltä löytyy näillä hinnoilla tällaisia, tällaisia ja tällaisia. Lisäksi Elloksella on AINA joku tarjous meneillään. Nyt taitaa olla koko tilauksesta -25%...

 

3. www.bubbleroom.fi

mm. Snob, Selected Femme, Soaked in Luxury, Francesco Milano ja Luxe by Vila. Mielenkiintoista, helppoa ja hienoa!

 

4. www.asos.fi

ASOS, Carin Wester ja jatkuva alennusmyynti. Tarvitseeko sanoa enempää?

 

5. www.cosstores.com

Tästä aina puhutaan, mutten vieläkään ole itse kokeillut. Taas käyn kurkkimassa, että josko uskaltaisi kokeilla esim. neuleita... Tämä ihanuus nähty kosketusetäisyydellä torstaina. Kerrothan ystäväni sitten joskus, miten laatu?

 

6. www.huuto.net

Aivan sairaan luotettava. Mitä et täältä löydä, sitä et tarvitse!

 

7. www.lastentarvike.net

...Olen tainnut projisoida oman vaatehulluuteni nyt pojan tarvikkeisiin.

 

Nettikaupoissa on se hyvä puoli, että lain mukaan palautusoikeus on aina oltava. Eli kun lapsi menee nukkumaan niin minä alan täyttämään (tai siis, ööö, ahtaamaan) vaatekaappiani. Klik, klik, klik..

 

Mitä minulta on jäänyt paitsi? Kerro!

 

P.S. Edes minä en suosittele tilaamaan ihan jokaiselta saitilta. Käytän itse vain hyväksi ja turvalliseksi havaittuja, jolloin pettymyksiltä yleensä vältytään.

Kommentit

Mari K.

www.vaunula.fi
löytyy vähän huonosti tavaraa, mut se mitä löytyy on halpaa ja hyvää. :D

www.kestovaippakauppa.com
L
öytyy siis toki muutakin kun kestovaippoja. :D

Name it
Ihanaihana name it! <3

Next<3
Next on parasta ikinä. Näin luottokortittomana tilaaminen suoraan on toki ihan prkl vaikeeta (=mahdotonta), niin että mä sitten keräilen ihan pokkana huuto.netistä kaikki Nextin vaatteet turvaan meille. Ja pakotan välistä äitini ostaa sieltä. Jos mä saisin päättää, meillä käytettäis vaan Nextin vaatteita. :D

Lekmer.fi

MiniQ

Vauvauva.fi

Pikku Prinselat
Okei, tää on ihan vaa tytöille. Mut ehkä te keksitte tehä yhen tytön joskus. Sillon on hyvä tietää :D 

BabyTown

 

Nyt ei nopeesti tuu mieleen enempää :D 

Mari K.

nii ja siis peeäs: mähän en itelleni tilaile vaatteita juuri muualta kun h&m:ltä, ellokselta ja huuto.netistä. 

Halens.fi on ihana kans<3

Mindeka, Lily heitti mut ulos jostain syystä (Ei varmistettu)

Yes!
Tänään löydettiin netistä myös <a href="http://www.lindex.com/fi/sale/lapset/baby/" rel="nofollow">Lindexin ALENNUS!</a>
Mari K.: Pikkuprinsessa on kieltämättä isin toivelistalla, mutta tää mamma tyytyy toistaiseksi (yhteen) prinssiin ;)

Muikku (Ei varmistettu)

Tuttua puuhaa, voin ihan rehellisesti sanoa että en edes muista koska olen ostanut mitään vaatetta itselleni kaupasta. Polarn O Pyret-fanaatikkona joudun tytölle ko. merkkiä ostamaan ihan peribteisesti, toki huuto.netistäkin löytyy aika hyvin kaikenlaista. Mutta niita kauppoja:

www.bymalenebirger.com
Ei tarvitse selitellä enempää. Viimeksi eilen lähti pari mekkoa tilaukseen. Huippupalvelu, nopea toimitus kotiovelle ja imaiset palautukset. Sekä alennusmyynnit. Ehdoton suosikkimerkkini Filipan lisäksi.

www.nelly.com Peruskamaa, täältä tulee tilattua lähinnä Filippa K:ta kun sitä ei tässä iham meidän lähinurkilla myydä.

www.gaudete.com Suosikkimerkkini, ainoa tällä hetkellä tiedossani oleva jossa myydään Samujia netissä ja todella hyvä palvelu myös puhelimitse.

www.musthaves.dk. Huippupalvelua, ovat esim. tilanneet lisää kokoja valmistajalta pyynnöstä, henkilökohtaista palvelua. Nopeat postitukset ja helppo palauttaa.

www.kuopus.fi Lastenvaatteita, vähän erilaisia ja täälläkin huippuhyvä palvelu, postittavat esim. niin, että asiakkaalle tulee mahdollisimman pienet kulut ja paketit mahtuvat postilaatikosta :)

www.minirodini.se Koko valikoima netissä, tykkään vaatteita hirmusiesti joten täältä tulee tilattua tytölle aika usein kaikenlaista. Nopea toimitus.

www.metsola.co Lastenvaatteita, hyvä valikoima.

www.perfectlybasics.com. Filippa K, By Malene Birger jne. Pientä ekstraa hinnoissa, mutt hyvät alennukset ja laaja valikoima.

Sitten tietysti henkkamaukka ja tuo cos, josta on tullut tilattua jo pari kertaa. Laatu vaikuttaa minusta ihan kohtuulliselta. Testitilaukseni oli kasmir-huivi ja kaksi pipoa ja ovat kyllä oikein ihanat...

Mindeka
Ma-material Girl

Wow Muikku! Pikainen tsekkaus ja melko varmasti olen koukussa perfectlybasics- ja minirodini- sivuihin. Ja vaikuttaa muutenkin siltä, että sulla on hyvin samankaltainen maku kuin mulla. Filipan lisäksi kuolaan Samujitä at the moment ;)

Kiitos!

Tässähän muuten kuluu sunnuntai leppoisasti: Poika nukkuu, isi kotiutuu vasta kohta risteilyltä ja minä koluan nettikauppoja. Heh. Onneksi toinen meistä käy töissä....

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä hankitaan vauvaostokset täältä:

www.kidster.fi - huippunopeat toimitukset ja todella ystävällinen palvelu.

ja nämä olikin jo listattuna
www.vauvauva.fi

www.kuopus.fi

https://www.thingsababyneeds.com/ (Ei varmistettu) https://www.thingsababyneeds.com/

thank you.. i love your blog

Kommentoi