Work first, then partying

Ma-material Girl

 

Tässä asukuva päivältä, jolloin piti muuntutua helposti töistä pikkujouluihin. Olen henkilö, jolla ei ole erillisiä juhla- tai työvaatteita, vaan kaikkia käytetään reippaasti kaikkialla. Ainakin ajatuksen tasolla.

Tässä on kuitenkin hyvä esimerkki siitä, kuinka helpolla muunnan asun iltamenoihin sopivaksi: Neuleen alla on ohuempi pellavatoppi. Ja siinä se. Kengät toki vaihdan ulkoilmaystävällisemmiksi, ja vähän lisään huulipunaa, mutta muuten se on siinä.

 

 

Ajatus on ajankohtainen myös siksi, että pian tulevalla työmatkallani täytyy ajatella vastaavaa, muuntautumiskykyistä asua, sillä luvassa on myös isot juhlat ja seuraavana aamuna/ päivänä hengaaminen (tai kotiutuminen) juhlamekossa ja koroissa ei oikein houkuta... Päässä raksuttaa siis kovasti eri asuvaihtoehdot, sillä alitajuisesti huoman miettiväni myös ensi viikon hautajaisasua.

 

 

Translation: Convertible outfits. From office to a christmas party (pic's)  and from company's big anniversary party to a office (soon, when in Stockholm). These are the things in my mind.. And a proper funeral dress too.

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Itsellä olisi perjantaina pikkujoulut. toki minulla on tunti aikaa käydä kotona välissä, mutta siinä ajassa ei ihmeisiin pysty :D

Mindeka
Ma-material Girl

Moikka Mamma, pitkästä aikaa! Toivottavasti kaikki on teillä hyvin!

Mua melkein ärsyttäisi enemmän tuollainen tunnin kotona oleminen, koska lapsen kanssa... No, ymmärrät varmasti hyvin :D 

 

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Juu kaikki täällä hyvin. Mies on lasten kanssa kotona ja minä töissä :) Atte täyttää vuoden 2.12. Hurjaa, miten aika kuluu taas niin nopeaa :D 

juurikin näin että tuo tunti on vähän liian lyhyt aika, toki kuulin tänään että saa olla paikalla 18:00 mutta tuskin kukaan tulee ennen 19:00 :D taitaa miestä ärsyttää enemmän, kun on koko päivän lasten kanssa ja minä vain käyn vetämässä juhlatamineet päälle ja punat huuliin ja hän jatkaa työpäivaa vielä :) 

Mindeka
Ma-material Girl

Eli kerkeät ottaa vielä lasin viiniäkin halutessasi ja toivottaa lapsille hyvät yöt ;)

Hienoa, että kaikki on hyvin teillä! Onpa mukava kuulla taas sinusta!

Mamma
Mamman Sähkövatkain

ihana olla taas takaisin täällä. se on vähän niin että jos ei itse kirjoita tänne niin ei tule luettuakaan näitä blogeja niin aktiivisesti. 

Kiitos. <3

juurikin näin, lasi kuplivaa samalla kun vetelee mascaraa naamaan :)

FFFifi
Fitness Führer

Mitkä noi sun pökät on? Vaikuttaa kivoilta.

Mulla on kanssa perjantaina pikkujoulut, mutta pukukoodi on sellainen, että niissä vaatteissa ei todellakaan voi olla töissä :D

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti FFFifi, housut on Filippa K:n glitter-pökät, joita esittelin joskus pari kk sitten. Materiaali on ihanaa trikoomaista ja melkein verkkarimaista, joten olen käyttänyt niitä rennommin juuri isohkon neuleen tms. arkisen yläosan kanssa töissä, ja tällaisen transformaatioonhan ne on aikas täydelliset ;)

Hmm.. Kuulosta rohkeille pikkujouluille? Meillä on tuolla tulevalla työmatkalla kanssa siis tanssiaiset+ naamiopakko, joten lennoille ja seuraavaksi päiväksi pitänee kuitenkin pakata vaihtovaatekerta ;)

FFFifi
Fitness Führer

Ei "rohkeat" sentään, mutta tyyliin iltapukulinjaa. Menisi liian vaikeaksi :P

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitti SweetMay! Kaveripiiri tosin lakkasi peukuttamasta tätä kampausta jo vuosia sitten, koska.. eh.. se on saattanut muodostua jo aika yllätyksettömäksi, arjessa tai juhlassa. -Mutta niin HELPPO!

Mindeka
Ma-material Girl

Mä niin tulen vetämään tämän "Mutkusesopiimulle" -kortin jatkossa esiin aina, kun joku tuttu marmattaa mulle, että pidätkö ikinä hiuksiasi auki ;)

Kiitti!

Mindeka
Ma-material Girl

Hihhi. Kiitos! Ihana yllätys!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Nyt kun pikkujoulut on kippistelty, kerropas lisää teidän joulu(i)sta! :)

Kommentoi