Work first, then partying

20131121_134211.JPG

20131121_134333.JPG

 

Tässä asukuva päivältä, jolloin piti muuntutua helposti töistä pikkujouluihin. Olen henkilö, jolla ei ole erillisiä juhla- tai työvaatteita, vaan kaikkia käytetään reippaasti kaikkialla. Ainakin ajatuksen tasolla.

Tässä on kuitenkin hyvä esimerkki siitä, kuinka helpolla muunnan asun iltamenoihin sopivaksi: Neuleen alla on ohuempi pellavatoppi. Ja siinä se. Kengät toki vaihdan ulkoilmaystävällisemmiksi, ja vähän lisään huulipunaa, mutta muuten se on siinä.

 

20131121_134232.JPG

20131121_134443.JPG

 

Ajatus on ajankohtainen myös siksi, että pian tulevalla työmatkallani täytyy ajatella vastaavaa, muuntautumiskykyistä asua, sillä luvassa on myös isot juhlat ja seuraavana aamuna/ päivänä hengaaminen (tai kotiutuminen) juhlamekossa ja koroissa ei oikein houkuta… Päässä raksuttaa siis kovasti eri asuvaihtoehdot, sillä alitajuisesti huoman miettiväni myös ensi viikon hautajaisasua.

 

 

Translation: Convertible outfits. From office to a christmas party (pic’s)  and from company’s big anniversary party to a office (soon, when in Stockholm). These are the things in my mind.. And a proper funeral dress too.

Kommentit (13)
  1. Nyt kun pikkujoulut on kippistelty, kerropas lisää teidän joulu(i)sta! 🙂

    1. Hihhi. Kiitos! Ihana yllätys!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *