Yllätys-baby shower!

Olimme sopineet porukalla  rennon tapaamisen T:n luokse. Tyttöporukkaamme kuuluu kuusi vaimoketta ja -hmmm- yhdeksän lasta, joista mukana oli tällä kertaa 5 naista ja 7 lasta (+ kolme neljä vauvaa mahassa!). Olemme ystävystyneet opiskellessamme kaikki samalla luokalla Muotilukiossa v. 1998-2001.

Minä täydennän nyt viimeisenä porukkamme, joista kaikki muut ovat jo äitejä. Parin viikon päästä alan siis ehkä kutsumaan opiskeluporukkaamme mammajengiksi!

Saapuessani paikalle, yllätin tytöt puhaltelemasta vaaleansinisiä ”It´s a boy!” -ilmapalloja. He olivat siis suunnitelleet yllätykseksi minulle vauvakemut, jota en meinannut tajuta millään. Vasta siinä vaiheessa, kun he ojensivat minulle kaksi vaaleansinistä (käsintehtyä) paperikassillista lahjoja, taisin ymmärtää vihdoinkin tilanteen.

Olin yllätyksestä sanaton! Olihan paikalla kolme muutakin raskaanaolevaa! He kuitenkin taisivat haluta juhlistaa tätä tapahtumaa, kun vihdoinkin myös minä viimeisenä saan pian esikoiseni 🙂

Päivä meni rennosti: helteestä, ystävistä, lasten vesileikeistä ja hyvästä ruoasta nauttien. Kotiin sain mukaani nämä ihanat lahjakassit, joiden sisältö on tässä:

2011-07-18.jpg

Kuvista puuttuu siis vielä nalle, joka pääsi heti vauvan lipaston päälle odottamaan uutta perheenjäsentämme ja näin unohtui kuvauksista!

 

Ja koska tytöt ovat jo kokeneita äitejä, kauniit lahjakassit sisälsivät kaikkea hyödyllistä:

 • Vaippoja
 • Ekopuuvillaisen neuletakin ja -potkuhousut
 • Luonnonkosmetiikkaa: kosteusvoide vauvalle (tai minulle)
 • Ekopuuvillaisen nallen
 • Käännettävän ruokalapun
 • Eväitä ja tarvikkeita sairaalakassiin

 

Kiitos rakkaat tytöt!

 

 

Kommentit (5)
 1. Kiitos paljon kommenteista!

   

  Vierailija ja Terhi: Todellakin H-hetkeä odotellessa! Kohta voidaan alkaa puhumaan jo päivistä (koska mielestäni, kun menee alle kymmenen, puhutaan jo päivistä, ei puolestatoista viikosta).

  Terhi: Olis ihan mahtavaa osua samaan aikaan osastolle! Ei harmittais, vaikka ei saiskaan perhehuonetta, jos sais jakaa sen sun kanssa 😀

  Hannamari: Kuulinkin, että tässä on tutustumisen arvoinen tuotesarja! ….Olisiko väärin, ottaa se suoraan itselleni..?

  Minulla piti olla kuvia myös pöytäkoristeista (pieniä sinisiä tossuja, tähtiä ja ”It´s a boy”- laattoja) ja ilmapalloista, mutta ei löydy.. Käyttäkää siis mielikuvitustanne 😉

 2. Uuuu, Mádaraa — ne on ihan mahtavia tuotteita! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *