Ladataan...
Ma-material Girl

Olemme saaneet muutamilta perheiltä ylistävää palautetta Lidlin vaipoista, joten päätimme kokeilla itsekin. Ainakin Pasilan Lidliin on saatu myös 4-9kg:n pikkupepuille tarkoitettuja vaippoja, vaikka kuulemani mukaan ne alkaisivat vasta seitsemästä kilosta ylöspäin.

Paketti maksaa 8,99€ ja sisältää 56 kpl:tta (kpl siis 0,16 €)

 

Ensiarvio:

  • Kuviointi kivan raikas
  • Vaippa itsessään vähän jäykän oloinen
  • Hajuton, josta ehdottomasti plussaa!

Loppuarvio:

  • Vaippa hieman jäykkä ja kovemman tuntuinen kuin mihin olemme tottuneet
  • Ei aiheuttanut minkäänlaista ihottumaa/ punotusta
  • Varma, ei päästä mitään yli/ohi
  • Ihan ookoo

 

Ei siis mitään pahaa sanottavaa, mutta. Koska vaippa on jäykän ja kovan tuntuinen, sen pitäisi olla huimasti edullisempi, jotta edes harkitsisimme siirtymistä siihen. Itse suosittelen käymääm isoissa marketeissa, joissa on tarjouksessa isommat pakkaukset, jolloin (esim. Hakaniemen S-Market: 22.11.2011  Libero 88kpl / 13,45€, kpl vain  0,15€) ei tarvitse tinkiä vauvan (oletetusta) mukavuudesta. Varavaippana menettelee.

 

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Olen pari päivää pohtinut, mitä tehdä noilla kaapissa lojuvilla vaatteilla. Ne, joita haluaisi käyttää, muttei kuitenkaan oikeen osaa käyttää. Auttaisiko, jos joku ulkopuolinen kertoisi yhdistelyvinkkejä (uusin silmin siis) ja löytäisi sitä kautta omaan tyyliin sopivan käyttötarkoituksen vai pitäisikö ne karusti vaan laittaa kiertoon.

Käytän Huuto.nettiä aika paljon, mutta joissain tuotteissa se on vaan liian vaikeaa. Vai miten jakkujen tai farkkujen mallia voi kuvailla? Sitä pitäisi melkein sovittaa, että sais kuvan istuvuudesta. Ja sitten on ne postarit. Aika tylsää myös myydä halvalla, jos toimitus asiakkaalle maksaa vaikka farkuissa sen 8€. Tai jos menee Valtterin kirppikselle myymään, niin miten sitä sais maksimoitua just ne sun kokoiset ja tyyliset asiakkaat sinne.

Pitäisikö Lilyn järjestää oma kirppis esim. pari kertaa vuodessa, niinkuin Forumkin teki kesällä? Olisiko innostusta?

Sehän voisi olla myöskin ilman rahaa toimivaa vaihtokauppailua, jossa jokainen toisi jotain ja vastaavasti saisi ottaa jotain omaan kaappiinsa sopivaa. Tai sellainen, jossa etsittäisiin henkilö, joka haluaa juuri sinun vaatteesi ja keksii omasta kaapistaan sinulle sopivan vaihtokappaleen.

Osaanko selittää ideaani  ollenkaan? Ja olisiko mitään kiinnostusta tällaiseen?

Pages