Ladataan...
Ma-material Girl

Tiesittekö, että säälittävän lyhyen ajomatkan päässä täältä keskustasta on rentoutumisen ja parisuhteen vaalimisen paratiisi: Långvikin kartano?

Siellä on mahdollisuus yöpyä idyllisessä kartanomiljöössä tai vain poiketa rentoutumassa kylpylässä ja/tai hoidoissa. Täydellistä, sanon ma!  Ja kun rakas ystäväpariskuntamme lahjoitti meille lahjakortit kylpylään, koska eivät itse ehdi ennen vauvan syntymää poiketa sinne, me tartuimme tilaisuuteen enemmän kuin mielissämme.

Olimme suunnitelleet alkukesään vastaavaa kahdenkeskistä rentoutumista, mutta vaan Haikon kartanoon. Lyhyempi ajomatka ja ilmainen kylpylä tosiaan jostain kumman syystä veivät nyt voiton...

http://www.langvik.fi/fi/palvelumaailmat/wellness-maailma/wellness-maailma/

Nyt vaan vapaapäivät molempien työkalentereihin ja nauttimaan! Oi, en malta odottaa!

Ja Mia&Jone -Suurkiitos, We love you!

http://www.langvik.fi/fi/yhteystiedot/yhteystiedot/

Ladataan...
Ma-material Girl

Nimikilpailu päättynyt!

Kiitos kaikille! Tiukan kilpailun ja hartaan harkinnan tuloksena on Vierailijan nimiehdotus MA-MAterial Girl, joka oli niin lähellä alkuperäistä, mutta kuitenkin niin paljon parempi kuin alkuperäinen.

Nyt toivonkin, että jäljitämme tämän salaperäisen Vierailijan, jotta hän saa palkintonsa tästä ihailtavasta aivotyöskentelystään. Kiiiiiitos!

Lisäksi nostan Annan palkintopallille hyvänä kakkosena, jonka ehdotuksista, Mom is in fashion, kolahti. Kadehdittavan hyviä ehdotuksia! Kiitos Vierailija, Anna ja Keltsa. Teidän ansiostanne palstani identiteettikriisi on päättynyt.

Kiitos.

Kuten lupasin, palkitsen kaksi parasta ehdotusta, joten Vierailja ja Anna, otattehan pian yhteyttä meilitse.

Leppoisaa pyhän jatkoa!

P.S. Oliko muillakin yhtä vaikeaa tajuta, mihin suuntaan kellot oikein siirrettiin..?

 

 

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Aurinkoista perjantaita!

En ole paljoakaan joutunut kärsimään raskaudesta, mutta poikaystäväni ehkä sitäkin enemmän... Tämän viikon must-kiukkuilu on ollut joka-aamuista, koska ilmat eivät salli vielä kulkea takki auki ja maha ei salli takin enää mahtua kiinni. Niin kävi myös tänäkin aamuna. Hän seuraa huvittunut (ja ah-niin-ihana) ilme kasvoillaan tätä aamuista rumbaa ja minua ärsyttää.

Niin. Kunhan pääsen ovesta ulos, on tämäkin tragedia jo unohtunut. Niin kävi myös tänä aamuna. Viimeistään sporassa huomaan jo suunpielien nykivän ylöspäin ja huomaan itsekin huvittuneeni mielialanvaihteluistani. Draama ohi.

Syytän  Kiitän näistä täysin järjettömistä kiukkukohtauksista/masentavista hetkistä/itkun tirahduksista sitä n.20cm pientä poikaa, joka uiskentelee mahassani. Täysin tietämättömänä äitinsä ajoittaisesta hulluudesta.

Tällä viikolla masennuin (viikko sitten hankkimani!) ruukkukukan kuolemasta ja kyseenalaistin täysin omat kykyni toimia äitinä. Jos en saa kukkaa edes viikkoa elämään, niin kuinka ihmeessä olisin edes jotenkin soveltuva äidiksi?? Onneksi poikaystäväni pelasti minut tältä(kin) kohtaukselta ja sai minut rauhoittumaan ja keskittymään iltapalan nakertamista.

 

Tässä rennot perjantaivaatteet: French Connectionin farkkutakki, Weekdays jättipaita ja Filippa K:n kimalleprätkäbuutsit. Kaikki on hyvin, kunnes koitan laittaa takkia kiinni...

 

Ja voilá. Takki takaisin auki.

 

Päätin aloittaa hiusteni kasvattamisen viime kesänä. Vuosia olin koukussa eri mittaisiin polkkaversioihin, kunnes koin tämän ahaa-elämyksen. Jos mieluiten sutaisen hiukseni nutturalle tai letille, miksi en kasvattaisi hiuksia siihen mittaan, että se onnistuisi ilman sataa pinniä ja pullollista hiuslakkaa..? Ja siitä se sitten alkoi. Kasvattaminen. Olen erityisen ylpeä ja iloinen tästä sivulettikampauksestani, joka on myös sattumalta (?) poikaystäväni suosikki. Kukapa ei haluaisi miellyttää (edes ihan vähän) myös puolisoansa?

 

Puolison miellyttämiseen tämä juttu päättyykin, sillä olen päättänyt tehdä jotain ihan hullua: uunissani kypsyy paraikaa Karjalanpaisti! Kyllä. Ihan itse keksin tämän hullun idean ja ihan itse aion vastuun kunnian siitä kantaa. Nyt vaan jännitämme pari tuntia kunnes liha murenee ja puoliso tulee kotiin ja yllättyy. Hänellä saattaa olla ihan hyväkin vaimoke hyppysissään....

Leppoisaa perjantai-iltaa kaikille! Moiks!

 

P.S. Palstan nimikilpailu päättyy sunnuntai-iltana klo 21 (Idolsin jälkeen), kun taas kerkeän uppoutumaan tänne blogimaailmaan. Take care!

Pages