Ladataan...
Ma-material Girl

Jaahas, alkaa jo tuntumaan tämä hikoiluttava yhdistelmä: raskausviikot35 + helle.

Päivät kuluu yhä helpommin ja helpommin van kotona. Ja mitäs muuta siellä sitten tekisikään kuin siivoilisi ja sisustaisi!

Viimeisin projektini on isojen peilien ripustaminen sekä makuuhuoneeseen että olohuoneeseen, tuomaan avaruutta ja valoisuutta. Ja tämä on siis kesken. Mies kun ei anna minun käyttää porakonetta ja kiipeillä tuoleilla, niin joudun odottamaan kunnes hän työpäivänsä jälkeen tulee avukseni.

Tänään yritin etsiä sopivaa proppua kaupoista, mutta mukaan tarttuikin uusi (vihdoinkin oikea oranssi, jes!) huulipuna, vyö sekä yöpaita (kaunis sellainen, jolla aion liihotella sairaalan käytävillä ja saada muut kateelliseksi). Mutta ei siis sitä proppua. Hups. Pysyyköhän noi peilit seinässä vähän pienemmillä sellaisilla..?

Olen kova tyttö muuttelemaan sisustusta tasaisin väliajoin. Tai oikeastaan uusimaan tekstiilejä ja sen sellaista. Pari suosikkia kuitenkin pitää pintansa vuodesta toiseen.

1) Viiniteline, jonka olen pyhittänyt muotilehdille. PALJON tarpeellisempaakin tässä vaiheessa elämää kuin viini!

 

2) Kukat. Koska ruukkukasvit taistelevat ilmeisesti  ikuisesti minua vastaan, on paljon miellyttävämpää panostaa leikkokukkiin tai mikä parempaa: hakea niitä luonnosta. Mikään ei raikasta asuntoa paremmin kuin sireenin tai kielon tuoksu.

 

 

 

3) Krumeluurikehykset. Tauluissa. Peileissä. Tai mieluiten kaikissa mahdollisissa. Kulta, ruskea ja musta -Toimii. Kuvat  tai taulut kehyksissä voivatkin olla sitten melkein mitä tahansa, koska yhtenevät kehykset sitovat kollaasin yhtenäiseksi.

 

 

4) Valkoiset tekstiilit. Verhot, istuimet ja matto. Yksinkertaisesti kaunista.Käytännöllisyydestä voidaan keskustella varmasti viimeistäänkin silloin, kun poikamme oppii arvostamaan esim. luumusosetta...

Yleisestikin pidän yksinkertaisesta ja modernista tyylistä. Keittiöstäkin jäi verhot kokonaan pois, kun huomasin pesun yhteydessä, kuinka paljon avarampi ja valoisampi tila on ilman niitä. Ripustan ne sitten ehkä syksyn pimetessä takaisin. Ehkä.

 

 

 

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Aurinkoista maanantaita!

Välillä tulee sellaisiakin päiviä, kun ei ole sopinut mitään menoa. Ilmeisesti mieheni oli taas kerran oikeassa:

Anoppi: "Mitenkäs se M voi ja miten sen äitiysloma sujuu?"

Mies: "Ihan hyvin se voi. Tosin ei päiväkään mene, ettei sillä olis jotain menoa. Ei oikeen vieläkään osaa rauhoittua ja levätä..."

Täysin totta. Vaikeinta on edelleen viettää sellaisia päiviä, kun ei ole mitään tekemistä. Yleensä olen keksinyt kaikenlaista puuhaa ja menoa, mutta meneehän se päivä näinkin:

Alppipuisto. Täydellisen rentouttava ja kaunis puisto aivan Pasilan junaraiteiden vieressä. Aaah.

Parhautta: Starbucks Seattle Latte, Sirkusaakkoset ja Rakas (pyöräni)Royal.

Katja Kallion Syntikirja ei valitettavasti pääse "Parhautta" -kategoriaan, mutta kyllä se menetteli.. Kiitos A lainasta -Saat sen vihdoinkin takaisin :)

Niiden seurassa vietin rentouttavan  iltapäivän Ankkapuistossa. (Ilmeisesti sen oikea nimi on Alppipuisto.)

 

 

Minde

 

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Tarvitsetko 160cm leveän jenkkisängyn?

-No, tässä se on, ole hyvä (=nouda pian!). 

Päivitetty: Sänky on jo mennyt.

 

Tule noutamaan Länsi-Pasilasta mahdollisimman pian!

 

Yhteydenotot: lily.mamaterialgirl@gmail.com  tai tähän kommenttiboksiin.

 

Sänky on siis: 160 x 200 cm jenkkisänky: 2 runkopatjaa + iso yhtenäinen patja + petauspatja. Halutessaan saa mukaan myös runkopatjan peittävän valkoisen helmalakanan.

Vaihdamme pienempään, jotta vauvansänkykin mahtuu makuuhuoneeseemme.

Pages