Ladataan...
Ma-material Girl

Lempivaatepostaukset jatkuvat. Etsin useamman vuoden, sitä täydellistä paljettijakkua, joka olisi näyttävä, muttei kuitenkaan liian säihkyvä. Hypin ilosta, kun edelliseltä Fashion-kirppikseltä löysin tämän ZARAn ihanuuden -Ja vieläpä oikeassa koossa ja edullisesti (20€).

Tykkään, että jakku pääsee oikeuksiinsa hyvin yksinkertaisten vaatteiden kaverina. Tässä olen yhdistänyt sen Josefssons- verkkareihin (Ellos) ja valkoiseen löysään, luomupuuvillateeppariin (Filippa K). Korkkarit Bronx (kaverin kirppiskassista).

Mitä tykkäät? Onko sinulla oma kimalteleva jakku vai ällöätkö tällaisia?

Ladataan...
Ma-material Girl

Eirassa, Ehrensvärdintie 21:ssä, järjestetään taas suositut Ystävämyynnit, joista voit löytää naisille ja miehille laadukkaita ja uniikkejakin vaatteita ja koruja. Tila on auki molempina päivinä iltakahdeksaan (huomenna klo 12 alkaen). Maksutapa: Käteinen. Klikkaa "Tykkään", jos aiot mennä!

Tässä omat löytöni:

Whyred-neule 30€

Filippa K- neule 40€

Lavand neulelegginsit 10€, karvahattu 10€, Filippa K -turbaani 20€, Whyred- housut 40€

Whyred T-paita 20€, Filippa K musta college 40€ ja lyocell- trikoo 20€

Whyred-housut ja Filippa K Lyocell- trikoo 

Tässä vielä lähempi kuva housuista ja Filipan lampaanvillaisesta neuleesta

 

Tilaisuus on siis kaikille avoin, joten sinäkin olet sinne tervetullut! Vaatteita oli niin paljon, että löytöjä riittää helposti vielä huomisellekin.

 

Ehrensvärdintie 21, Eira

ti ja ke 30.-31.10.2012 klo:12-20

Ladataan...
Ma-material Girl

Pasilan MLL:n perhekahvilaan, saapui perjantaina mieluinen vieras: ripsien ja kulmien kestovärjääjä. Innostuin itsekin ottamaan värin ripsiini, vaikka epäilinkin, ettei pelkkä värjäys (vrt. ripsien pidennys) tee kummosia näihin nysiin. Yllätyksekseni lopputulos oli erittäin hyvä ja ehdottomasti tuon kymmenen euron arvoinen. Tässä kuvat, olkaa hyvä:

Ennen

Värjäys meneillään

Lopputulos

 

Olen tyytyväinen! Oletko itse enemmän ripsari- , värjäys- vai pidennystyyppiä?

Pages