Ladataan...
Ma-material Girl

Muistan, kuinka ennen lasta ajattelin kauhulla Lapsimessuja. Kuka ihme sinne menee, mitä siellä oikein muka on ja kuinka hitossa ne esillelaittajat jaksaa sitä kaaosta? Siskolta saatujen ilmaislippujen myötä, mieli kuitenkin hieman pehmeni ja ennen kuin huomasimmekaan, ylitimme Pasilan siltaa, kohteenamme messukeskus.

 

1. Lapsimessualue on alakerrassa ja sinne johtaa pääaulasta yksi pieni hissi, jonne saa hyvällä tsägällä kahdet vaunut samaa aikaa. Johtopäätös: Vauva mummin syliin ja isi ja äiti kantaa vaunut rappusia pitkin. Eräs kokeneempi kävijä tiesi kertoa, että poislähtiessä hissijonot venyy helposti yli 100m pituisiksi.

 

2. Kaikella rahastetaan. Tiedättehän ne pitkulat ilmapallot, josta pelle muotoilee hassuja juttuja? Kyllä, hyvä, mutta maksaisitteko niistä 2€/kpl?

Onneksi Gabriel ei ymmärrä vielä tuollaisen päälle ja selvisimme ilman mahdollista väittelyä  neuvottelua  ja kiukkukohtausta.

3. Ilmaisia banaaneja. Kiitos. Näin messualueella on edes muutama kiljuva lapsi vähemmän, kun välipala-asiat on kunnossa. Ainakin teoriassa.

4. Ihania vaatteita! Ihania värejä! Mutta että messutarjouksena paita vain 20€/kpl tai settinä shortsien kanssa 50€? Lakki kaupan päälle, toki. 

5. Matkalla messukeskukselle, tuli vastaan n.2-vuotias tyttö, jolla oli erityisen hieno menopeli. Itseasiassa juuri tällainen:

"Haluaako Gabriel tuollaisen kesäksi? Mummi voi kyllä ostaa!"

Ja niin meillä on nyt todella iloinen mopon omistaja, jonka varpaat justjust osuu kyydistä maahan. Jos mahdollista, niin tästä messuhankinnasta vanhemmat on lastakin enemmän innoissaan. "Ajattele, kun se oppii kesällä tolla menemään!" Awww.

"Katso miten kiva apinakirja! Sillä heiluu korvat ja suussa oleva banaani! Mä ostan kyllä ton."

****

Lopputulos: Ihan kivaa, mutta ei ehkä enää ensi vuonna, kun Gabriel jo osaa kävellä (karata, eksyä, hätääntyä) tai ymmärtää haluta pellen ilmapallon, kivan lelun (tai tuhat) tai hyppimään jättitrampoliiniin (liian pieni vielä silloinkin sellaiseen).

Kävitkö itse? Tai onko se kenties jokavuotinen traditionne?

Ladataan...
Ma-material Girl

Milttonin pressipäivillä tutustuin naiseen, joka ihastui mukanani olleeseen pikku-Gabrieliin. Aloimme juttelemaan ja siinä sivussa katseeni alkoi harhailemaan hänen koruissaan, joita hän oli tapahtumaan tuonut näytille. Nainen oli Maarit Naakka ja hänen yrityksensä on Ideakoru.

Juttelimme siinä niitä näitä, elämästä, lapsista, tulevasta äitienpäivästä, koruista ja blogeista. Vaikka ikäeroa oli parikymmentä vuotta, löysimme yhteisen sävelen helposti. Siinä samassa päätin, että hänestä haluan kertoa kaikille!

Yritys toimivalla tuotteella on tietenkin yksi asia, mutta jos taustalla vaikuttaa noin miellyttävä ja hyväsydäminen nainen, niin menestystä ei pitäisi estää enää mikään, vai mitä?

Ja odotakaahan, kun kuulette vielä näiden korujen tarinan.

 

"Ensin oli hopealaatta, johon oli hakattu lause:

Memento vivere -Muista elää!

Tästä Goethen lauseesta Ideakoruni tie alkoi. Hopealaatat ovat edelleenkin tärkeitä tuotannossani. Paljon muitakin korumalleja on tullut mukaan ja asiakkaiden omat tärkeäksi kokemat lauseet on ikuistettu yksilöllisiin koruihin."

 

Esimerkiksi tähän rannekoruun mahtuisi enemmänkin kuin yksi lause. Kenties katkelma jostain tärkeästä runosta tai laulusta tai vaikka elämänohje.

Korut tulevat siis blancoina. Asiakas päättää niiden tulevan tekstin. Ajatelkaapas vaikka korua, jossa lukee esimerkiksi pelkästään: "Äiti".

Eilen illalla sain päähäni idean, jonka haluan toteuttaa:

Tämä koru (alla)  ja sen eri puolille (4 kaiverruspintaa) kaiverrettuna puolisoni nimi, poikani nimi ja oma nimeni. Yksi puoli jätetään tyhjäksi kenties joskus perhettämme täydentävälle, toiselle lapselle, who knows? Mitä tykkäät?

Kiinnostuitko?

Ideakorun kotisivuille tästä.

Ladataan...
Ma-material Girl

Osallistuimme Gabrielin (9kk) kanssa tänään Milttonin showroomilla pidettyyn pressipäivään. Tapahtumassa mukana olivat mm. Fazer, Puma, Polarn O. Pyret, Wrangler, Ibero, Linda Sipilä sekä Ideakoru.

Kävimme katsastamassa ensikertalaisina menon ja olihan se! Täyteläistä. Mielenkiintoista. Virkistävää. Iloista. Mukavaa. Leppoisaa. Ystävällistä. Ihanaa.

 Ja mainitsinko jo, virkistävää.

Puma kengittää myös pikkukaverit!

Polarn O. Pyret

Linda Sipilä. Ihana toi pinkki röyhelömekko!

Polaroid is back!

Linssiluteet

Ideakoru. Maarit Naakan tapaaminen oli ehkäpä päivän antoisin kokemus. Kerron tästä mahtavasta korumallistosta lisää pian.

Nam. Suut makeina poistuimme paikalta ja kohtasimme Filippa K:n showroomille Eiraan Ystävämyyntiin! (Saalis paljastetaan pian, Hih)

Pages