Ladataan...
Ma-material Girl

Eilen näytin yhden kuvan, uudesta (ja ensimmäisestä) Tupperware- ostoksestani. Jos joku ei tiedä, niin Tupperware tekee kaikkia loistavia, funktionaalisia, keittiötarvikkeita, värikkäinä ja muovisina härpäkkeinä, joista jokainen on ihan sikakallis, mutta kuulema myös sen arvoinen. Pitihän sitä siis testata.

Ostokseni on mehujääpikari.

Niitä tuli paketissa 6kpl ja ne maksoivat 24,90€, joka vaikuttaa ensipuraisulta aika kirpakalta hinnalta muovimuoteista, joissa pakastetaan mehua, tai taaperon tyyliin, hedelmäsoseita. Mutta hei, kokeillaan! Gabriel tekee ahkerasti hampaita, joten ajatus pakastetusta hedelmäsoseesta tuntuu aika helpottavalta ja hyvältä kesäherkulta.

Pikarin paremmuus muihin markkinoillaoleviin tulee tässä: Tuo päällelaitettava korkki napsautetaan tikun päälle (josta pidetään kiinni), jolloin kaikki sulava ja valuva mehujää putoaa, sotkematta lapsen käsiä tai vaatteita!

Eli me teimme siis Gabrielin ensimmäiset mehujäät hedelmäsoseesta, jolloin mukana ei ole lainkaan lisättyä sokeria tai lisä- tai väriaineita, kuten esim. mehusta saattaisi tulla.

Kun mehujää syödään, napsautetaan siis (vihreä) korkki tuon oranssin palan jatkeeksi, jolloin siitä tulee mehujään tikku (tai varsi?), jonne kaikki sulat jädet siististi valuvat. Wau.

 

P.S. Tupperwaren tuotteet kestävät myös konepesun.

Pages