Ladataan...
Ma-material Girl

Vuoden 2013 lähestyessä loppuaan, on aika tehdä taas summaus menneestä vuodesta. Tämä vuosi oli kyllä kaiken ihanan ja onnen aikaa. Mukaan mahtui valitettavasti myös iso menetys ja hautajaiset, mutta myös paljon hyvää. Kelataanpas koko vuosi pikakeluksella läpi:

Siskoni Baby showerit, heidän poikansa syntymä ja ristiäiset. Samalla sain kolmannen kummilapseni, ja Gabriel sai ensimmäisen serkkunsa. Voi, miten hauskaa näillä pojilla tuleekaan vielä olemaan yhdessä!

 

Gabriel kasvoi hurjasti ja oppi aivan mielettömästi uutta. Tämän vuoden aikana hän kasvoi ihanaksi pikku- pojaksi, joka luopui tutista, siirtyi isojen poikien sänkyyn, oppi puhumaan ja kävi ensimmäistä kertaa Lintsin laitteissa.

2-vuotissynttärit kruunasi upea, aurinkoinen ja helteinen sää, kaikki ystävät ja sukulaiset, sekä mieletön traktorikakku. (Kakun toteutti bloggari, Marsispossu. Lämpimät suosittelumme!)

Kuva: Adidas/ Pasi Salminen

 

Sain kunnian osallistua Adidaksen ensimmäiseen juoksukouluu, adidasheimoon. Treenasimme koko kesän huipputyyppien kanssa ja juoksimme elokuun yössä, Helsingin Midnight runin. Oma aikani kympille parani huikeat 6 minuuttia. 

 

 

Cooperin juoksin kaksi kertaa. Ensimmäisellä kertaa juoksin 2430m ja toisella kertaa 2550m, jotka ovat molemmat oikein hyviä tuloksia 31-vuotiaalle naiselle. Testien välillä oli kaksi kuukautta; ensimmäinen oli juuri adidasheimon alussa (kesäkuussa) ja pari kuukautta treenattuani juoksuvalmentajamme ohjeiden mukaisesti, paransin tulostani ihan selvästi. Elämän pieniä, mutta merkittäviä iloja.

 

 

Mahtavia blogiyhteistöitä sain toteuttaa Kauppakeskus Kampin, Organic storen, Ideakorun, Cubuksen ja Gyylin Susannen kanssa. Tarjouksia tuli toki muualtakin, mutta nämä sopivat mielestäni blogiin, aivan yrittämättä.

-Vai oletteko eri mieltä?

 

Asukuvia tuli napsittua enemmän kuin koskaan. Eniten varmasti sen ansiosta, että panostin uuteen kameraan. Samsung Galaxy kamera, Android -käyttöjärjestelmällä, mahdollisti myös Instagramiin liittymisen, josta tuli nopeasti blogin oheistuote. Jos et vielä seuraa minua, niin klikkaa oikealta sivupalkista linkki auki ja pysyt mukana menossa vieläkin varmemmin.

(Ma-material löytyy myös Facebookista ja ryhmään mahtuu vielä mainiosti uusia tykkäjiä! Tervetuloa!)

 

....Ja sitten päästäänkin sujuvasti siihen koko vuoden kruunanneeseen tapahtumaan, joka oli tietenkin aattoaamuna minut täysin yllättänyt kosinta! Kukapa olisi uskonut, miten onnelliseksi voi yksi polvistuminen ja kysymys saada tyttösen!?

(Vastaus: Erittäin onnelliseksi!)

 

 

Näihin kuviin päätän 2013 vuoden postaukset ja kiitän sinua, ihana lukijani. Kiitos, kun seuraat ja luet juttujani, kommentoit tai et. Olette kaikki kiitoksenne ansainneet, sillä ilman teitä, ei tämä tuntuisi lainkaan näin tärkeältä ja mielekkäältä minulle. Kirjoittajalle.

Paljon pusuja ja ennen kaikkea:

 

Onnellista Uutta vuotta 2014, juuri sinulle! Toivottavasti tapaamme vielä seuraavanakin vuonna!

 

 

Translation: Whole year 2013 in pictures. Thanks for all of you who visited my blog. I want to wish you all Happy New Year's eve and 2014. May it be as good to you as this year was for me! Hope to see you here again!

Ladataan...
Ma-material Girl

 

Keräsin Instagramista kuvapostauksen sisällön, josta näkee aika hienosti lähiviikkojen tärkeät tapahtumat. Joita onkin aika paljon!

Kiitos kaikki te ihanat osalliset, joita ystäviksikin kutsutaan! Tähän on aika hieno päättää vuosi 2013. -Huomenna siis.

Rakkaan ystäväni Baby showerit

 

Työmatka ja naamiojuhlat Ruotsissa

 

Rakkaan ihanat yllätykset ja romanttiset eleet

(Toivottavasti saan edelleenkin kukkia, vaikka vastasinkin jo "Kyllä"?!)

 

 

Aika paljon töitä, mutta myös viimeiset kotihoidonpäivät Gabrielin kanssa. Paljon uusia ihania vaatteita kaverin kirppiskasoista. (Puhun monikossa, sillä niitä kasoja todella oli!)

 

Ja tässä: Näin tavallisesta kuvasta tulikin yhtäkkiä todella tärkeä minulle. Tässä otetaan "kinkkuvalvojaisten oluet", vaikka ne taisivatkin olla puolison hermoja rauhoittelemaan. Seuraavana aamuna hän nimittäin polvistui ja pyysi minua vaimokseen.

(Syvä, onnellinen, huokaus tähän!)

 

Ihana joulu:  paljon rakkaita sukulaisia ympärillä, hyvää ruokaa loputtomasti, naurua, joulupukin vierailu ja meidän perheen todellinen juhlapäivä.

Me todella mennään naimisiin!!

 

 

Translation: Photos from my Instagram during December. As you may see, it's really been a month for good times and romantic gestures. This is a fine way to (almost) end this year. The year of our engagement and the end of my stay-home-mother-era.

Ladataan...
Ma-material Girl

 

Coat/ Second Hand (COS), Sweater/ Second Hand (Filippa K), Silk shirt/ Second hand (H&M), Wedge sneakers/ Ellos

 

Black+White=Grey -blogin .Tiia anto mulle viime viikolla makeen haasteen, jossa tarkotuksena on postata juttu just niinku puhuisi frendeilleen, eikä miettiä mitään kielioppijutskia tai blogin yleistä linjaa.

Oon joo stadilainen, mut slangia en juurikaan käytä, mistä (ehkä osittain?) johtuu se, et mua luullaan tosi usein landeks. Mut en siis oo. Yks asiakas sanoi mulle kerran, etten voi missään tapauksessa olla Helsingistä, koska oon niin mukava. -Kai se oli kehuks tarkotettu, vaikken itse todellakaan ajattele noin. Kyllä stadilaiset(kin) on  mukavia ja kyllä mä ainakin moikkailen naapureille ja juttelen sporassa tyypeille, vaikka muut mua ihan daijuks luuliskin.

Mies -Korjaan: Kihlattu- vois kyl sujuvasti kertoo nuoruuden hillittömistä futismatkoista, steissimenoista tai vaik snägäriflaidiksista, mut en mä kyl saa niitä mitenkään tähän upotettua. Ja siis, ei se(kään) oo mikään skitso vaik se siel steissil onkin joskus hengannu. -Ihan normiteini vaan ;) Se on muuten pelannu futista ihan skidist asti, joten ei siinä paljoo kerkeiskään sekoilemaan, vaik muut niin tekiskin.

 

Ei muuten todellakaan oo tarkoitus dissata ketään, joten toivottavasti kukaan ei vetäis hernettä nenään täst. Tän ois tarkotus olla hauska ja kertoa vähän siitä, kuka mä oikeesti oon.  (Sanottakoon myöskin se, etten käyttäis "lande" sanontaa, ellei se olis just niitä harvoja slangisanoja, joita voin tähän juttuun muka- sujuvasti laittaa.)

 

 

Noin. Siinä se. Oliko yllätys? (Hirveen vaikeeta muuten, kokeile vaikka!)

 

 

Haastan mukaan jokaisen lukijan ja jättämään kommenttiboksiin jotain omalla puhekielellään! 

Pages