Ladataan...
Ma-material Girl

"Palstaa seuraa 78 Lilyn rekisteröitynyttä käyttäjää". Wau! Enpä olisi ikimaailmassa uskaltanut edes unelmoida tästä silloin kaksi vuotta sitten, kun tämän palstan aloitin. Jokaiselle lukijalleni (myös teille rekisteröimättömille, joita google analyticsin mukaan myös on): suuri kiitos tästä. Eihän tässä voi kuin hymyillä!

Ladataan...
Ma-material Girl

Ensimmäinen yö Lastenklinikan päivystyksessä koettu. Gabriel heräsi 22 aikaan itkemään ja koska emme saaneet häntä lainkaan rauhoittumaan, yskä oli kova ja räkää valui solkenaan, laitoimme valot päälle ja huomasimme, kuinka hänen silmät olivat muurautuneet lähes kokonaan umpeen! Koko naama, nenästä ylöspäin, oli silminnähden turvonnut ja koska emme keksineet siihen minkäänlaista selitystä, emmekä saaneet poikaa rauhoittumaan, puimme päälle ja kurvasimme Lastenklinikalle.

Ilmoittautuminen: KELA kortti, hengitysteiden kuuntelu, kuumeen mittaus 36,9:

"Voiko tää olla allerginen reaktio uudesta kylpyvaahdosta?"

"Joo, on noi silmät kyllä hurjat.. Tarkistan, löytyykö hänelle paikkaa seurantaosastolta.. Menkää tuohon aulaan odottamaan hetkeksi..."

***

Sisälle huoneeseen, elintoimintojen seuranta, kuumeen mittaus 37,4, vartalon tarkistus, löytyykö ihottumaa, haastattelu, "Onko todettuja allergioita? -Ei ole." Korvien tsekkaus: "Täällä on toisessa korvassa tulehdus, ainakin."

Verikokeet.

Toinen, vuoroaan odottava poika tulee tarkistamaan, onko Gabrielilla kaikki hyvin. "Isi, mitä ne tekee tolle vauvalle?"

Tulosten odottelua.

***

"Tulkaa huoneeseen, olkaa hyvä."

Virtsanäyte. Vaippa pois, katetri paikoilleen, uusi vaippa päälle ja odottamaan pissaa.

"Tulkaa kertomaan sitten, kun on tullut pissa."

Pissan odottelua.

***

"Meillä on pissa!"

"Hienoa! Mennään taas tuonne huoneeseen."

Katetri pois, näyte testattavaksi, uusi vaippa päälle ja käytävään odottamaan. Tässä vaiheessa kello taisi olla 00.15.

Tulosten odottelua.

***

"Gabriel"

"Silmien turvotus näyttää hieman jo laskeneen, joka on hyvä merkki. Mononukleoosi oli negatiivinen ja virtsa puhdas. Tulehdusarvot olivat veressä normaalit, joten mitään hätää ei ole. Tässä on antibiootti korvatulehdukseen, seuranta 4-5 viikon päästä omalla terveysasemalla. Silmien turvotus saattoi olla reaktio kylpyvaahdosta, mutta koska hän nyt tuntuu olevan jo todella räkäinen, veikkaan, että flunssa vaan "räjähti" päälle, joka aiheutti reaktion. Jos silmät itsessään alkavat nyt lähipäivinä punertua, on hänellä varmaankin myös silmätulehdus. Säikähdyksellä selvittiin. Nyt saatte rauhassa pukea ja lähteä kotiin nukkumaan. Gabriel, saat valita tästä tarran, kiitokseksi reippaasta käytöksestäsi." 

Gabriel ottaa molemmat tarrat: Rinovirus Räkäsen ja helikopterin.

Kiitos paljon ja hyvää yötä! (00.38)

Apteekin kautta kotiin, antibiootti pojalle ja nukkumaan.

Herämme itkuun 04.00 aikaan: jatkuvaa yskimistä, rohisevaa hengitystä, räkää tyynyliinassa, oksentaa limaa yskänkohtauksen päätteeksi.

Lakanoiden vaihto. Kuumelääkkeen ja veden juottamista, uudelleen nukkumaan.

(04.30) Pinnasängyn päädyn korotus kirjoilla, Vicks vapoRubin hieromista yöpuvun selkäpuolelle. "Jos tää nyt vähän auttaisi."

(08.45) "Äiti! Isi!"

Herätys

***

Myös isillä on kuumetta, joten sairastupa on täynnä. Ei enempää potilaita, kiitos.

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Neule ja hame/ H&M, Koru/ Lindex, Kengät/ Nowhere, Laukku/ Vintage Dior

Voi elämän kevät... Hienoimmat kemut naismuistiin ja näin huonoja kuvia, olen pahoillani. Alan pikkuhiljaa ymmärtämään sen järkkärikameran päälle.

 

Lauantaina juhlimme ystäväni kolmekymppisiä, joissa dress code oli SILVER. Voitte varmaankin kuvitella (huonoista kuvista huolimatta), että juhlat olivat upeat! Sattuipa paikalle muitakin bloggareita, kuten ehkä tunnistittekin tuon ylisöpön vauvamahan ja ihana Petran. Kiitos kuvausluvasta, jälleen kerran upeana, Saara Lepokorven asussa juhlineelle You feelin it -bloggarille.

Kiitos myös muulle hopeiselle juhlaväelle ja suurkiitos synttärisankarille, upeista juhlista!

Pages