Ladataan...
Ma-material Girl

 

 

Tänään luvassa päivä kaupungilla, etsien kummityttöjeni synttärilahjoja, tulevan viikonlopun tuplasynttäreitä varten. Toki kummitäti on miettinyt 6- ja 11- vuotiaiden lempityttöjen lahjoja jo etukäteen, joten urakan ei pitäisi olla mahdoton. Ei vaikka mukana menossa roikkuu aktiivinen ja "Minä itse" -kautta elävä taapero...

 

 

Asussa on mukana monta tämän hetkistä suosikkiani: Filippa K:n ikivanha villakankainen herraintakki ja Niken Freet. Tuo kuvan hamonen on muuten ollut yllättävän kovassa käytössä siihen nähden, että ostohetkellä puntaroin nimenomaan sitä, tuleeko tällaisen housutytön käytettyä noin lyhyttä hametta. Paksun sukkahousun, pitkän takin ja matalan kengän kanssa, hame on ollut monikäyttöinen arkivaate, joka ei todellakaan ole jäänyt kaappiin seisomaan.

 

 

Tänään on muuten viimeinen päivä yhteistyöalennuksen myöntämistä ajatellen, sekä Organic Storessa että Gyylin Susannella! Olethan muistanut käyttää alennuksen hyväksesi? Jos et, niin vielä kerkeät:

Organic Storen luonnonkosmetiikka -10% alella (Koodi MTRLGRL) sekä liikkeessä (*store) että tätä kautta tilattuna (*web-order). Suosittelun pohjaksi, voit lukea täältä käyttökokemukseni, täältä hormonaalisen aknen taisteluhuutoni ja täältä näet pieniä maistajaisia liikkeestä.

Gyyli (*Hairdresser) on ihana kampaamo/ kauneussalonki Bulevardilla, jonka henkilökunta on mukavaa ja rentoa. Susanne on luvannut antaa kaikista väri+leikkaus -paketeista alennusta 15%, kunhan ajan varaa hänelle lokakuun aikana ja kertoo lukevansa blogiani. Täältä näet kuvia Gyylistä ja Susannen tekemästä, vihdoinkin oikeanlaisesta liukuvärjäyksestä minulle. Suosittelen lämpimästi! Ajan voi varata Gyylin nettisivuilla, puhelimitse tai jopa Facebookissa.

 

 

 

Translation: Today is the last day for my co-operation reductions at Organic Store and Gyyli's Hairdresser/ Beauty salon. See links marked with * above!

From Organic Store you get -10% on all products with code: MTRLGRL. You can click above mentioned links and find your way to the store at Mannerheimintie 31 or Web-order.

Susanne promised -15% discount on colour+cut -treatments done by her, if the reservation is made during october. Highly recommend Susanne and whole nice and relaxed Gyyli's atmosphere.

 

 

Coat, Bag & Sweater/ Filippa K, Skirt/ H&M, Sneakers/ Nike, Necklace*/ Ideakoru

 

* gifted

Ladataan...
Ma-material Girl

 

Maitokahvin tuoksuiset terveiset toimistolta!

Muotialalla työskennellessä on huono hyvä puoli mm. se, että uusilta ihanuuksilta ei voi välttyä vahingossakaan. Lisäksi reilu vuosikymmenen ajalla, olen tutustunut moniin maahantuojiin, myymäläpäälliköihin, PR-henkilöihin ja agentteihin, joiden kanssa asioidessa, insipraatioilta ei voi välttyä.

Läheiseni eivät todennäköisesti ihmettele tätä hankintaa lainkaan. Minut tunnetaan kenkäfriikkinä, jonka korkokenkäharrastus on saanut alkunsa kymmenisen vuotta sitten, kun olin töissä eräässä laadukkaassa kenkäkaupassa. Noiden vuosien jälkeen, olen luvannut jaloilleni kulkea vain mukavissa ja nahkaisissa kengissä, jotta mahdollisilta jalkavaurioilta ja -ongelmilta voisi säästyä. Kaikesta en kuitenkaan ole valmis luopumaan. Nimittäin koroista.

Äitiysloman ja hoitovapaan aikana on korkokenkien käyttökerrat olleet niin vähällä, etten ole hankkinut (muistaakseni) yksiäkään korkokenkiä tuona aikana. Nyt kuitenkin, palkkioksi pian alkavasta työsuhteesta, annoin itselleni luvan näihin kaunokaisiin.

 

Kengät olivat mallistossa myös mustina, mutta se juuri ei olisi lainkaan minunlaistani. Heh.

 

Mielestäni sopii kuin nenä päähän, vaikka tähän muuten kovin simppeliin asuun. Vai mitä sinä mieltä olet?

 

 

Leather jacket/ Soaked in Luxury, Sweater/ Filippa K, Jeans/ DIY (Dr.Denim), Heels/ Filippa K

 

 

Translation: Another practical pair of heels for my Imelda Marcos -collection

Ladataan...
Ma-material Girl

 

Olen käyttänyt tätä jättihuivia useasti myös ponchona. Riittää kun sitoo sen vyöllä vyötärölle, niin se pysyy menossa mukana ja lämmittää sopivasti. Leutojen säiden sallimana, lähdin liikenteeseen nahkatakissa ja huiviponchosysteemin ansiosta, ei ollut kylmä laisinkaan.

 

 

Leather jacket/ Soaked in Luxury, Accessories/ Filippa K, Shoes/ Second hand from Huuto.net (Filippa K), Jeans/ DIY, Cut from Dr.Denim

 

 

Translation: Wear your big scarf as a poncho and you´ll still be okay wearing leather jacket

 

Pages