Ladataan...
Ma-material Girl

Saahan sitä jo haaveilla pikkukengistä, eikö? Luonnollisestikin nämä ovat (sisä-) työvaatteeni tänään ja ulkona jalkaan vaihtuvat nilkkurit (tai ehkä jopa Uggit).

Pusero/ H&M, Chinot/ Tiger Jeans, Korkkarit/ Vagabond

Olen innostunut taas uudelleen vekkihousuista. Nämä, Tiger of Swedenin Jeans- malliston chinot, ostin kaverini kirppiskassista, naurettavan halvalla, ja tykkään niistä kovasti! Tällaiset housut ovat mielestäni parhaimmillaan, kun lahkeet ovat hieman käärityt ja jalkaan sujahtaa simppelit ballerinat tai korkkarit (riippuen menosta ja olosta).

Entäs sinä? Kuuluuko vekkihousu omiin suosikkeihisi vai inhokkeihisi?

Ladataan...
Ma-material Girl

Siitä kerrottiin myös AVA:n ohjelmassa Pieniä potilaita: Lastenklinikan tilat ovat ahtaat ja vanhanaikaiset, joten ohjelmalla halutaan herättää kansalaiset ja päättäjät: Uusi sairaala tarvitaan.

Helsingissä voit törmätä aiheeseen myös sporapysäkeillä, sillä mainoksia on kaikkialla.

Koska täällä Lilyssäkin meitä perheellisiä bloggareita on paljon (mm. Liv, Kristaliina, Nonariina, phocahispida, Amma, Mamma Koo, Luru, Marjia, Mamma jne. Ja sorry otsikko Tommi, haaste myös sinulle, isäbloggari), uskon ja toivon, että täältä niitä lahjoituksia voisi ropista. En yleensä ole hulluna keräyksiin tai lahjoituspyyntöihin, mutta tämän asian edessä en voi väistää. Kyllä mekin olemme joutuneet siellä Lastenklinikalla jo käymään, niinkuin juttujen perusteella moni muukin.

Haastan siis kaikki äitibloggarit mukaan hyvään asiaan: Lahjoittamaan haluamansa summan hyvän asian (ja meitä kaikkia koskettavan!) puolesta.

Lisäinfoa täältä.

Lahjoittamaan pääset täältä.

 

Vastaa haasteeseen ja jätä kommentti boksiin. Yhdessä hyvä tulee!

Ladataan...
Ma-material Girl

Pikainen asukuva peilin edessä ja vauhdilla taas töihin!

Olen siis edelleen hoitovapaalla, mutta poikkeuksellisesti teen nyt hieman enemmän töitä kuin ennen. Vaihdamme puolison kanssa läpsyt ovella ja parin tunnin päästä pääsen takaisin kotiin, peittelemään pojan yöunille. Aika täydellinen kombo: lyhyt työvuoro, mutta neljä kertaa viikossa, jolloin siitä kertyy jo kokonainen kahdeksan tunnin arvoinen työrupeama. Siihen päälle vielä lauantaivuoro (joka vko)  ja kasassa onkin juuri sen verran, että pystyy elelemään taas ihan kivasti.

Tätähän voisi jatkaa aika kauankin ;)

Loppuun vielä pieni kevennys, kuinka hieno keksintö kuvanrajaus onkaan:

Mitä lukijat yleensä näkevät:

Ja mitä todellisuus onkaan:

Tältä siis meillä näyttää tänään.

 

Kun kotiäiti vaihtaa työminän päällensä, pitää tietenkin myös vaatteet vaihtaa (siksi vaatteita on joka puolella).

Kun kotiäiti yrittää tehdä ruokaa ja taapero roikkuu jalassa kiinni, "Äiti leiki mun kaa!", niin kotiäiti antaa taaperolle omat kokkausvälineet (vispilä ja kippo).

Ja kun kotiäiti lukee mieluummin blogeja kuin siivoaa joka päivä päiväuniaikaan, on lopputuloksena juurikin tämä.

Mutta hei, sehän on vain elämää!

Pages