Ladataan...
Ma-material Girl

Hyvää vappua kaikille! Tänään ohjelmassa oli vappupallon hankinta ja hauska aamupäivä Gabrielin bestiksen ja hänen äitinsä kanssa. Lounas nautittiin mäkkärissä, pallot haettiin Tiimarista ja äiti sai tosi päheet uudet arskat:

Ma-material Girl kaivaa pian valkoisen vappuhameen kaapista, etsii ylioppilaslakkia kaappien kätköistä (hmmm... Jossain sen pitäisi olla..) ja nauttii tästä juhlasta, joka todella vietetään lapsenmielisesti ja lapsentahtisesti.

Munkkeja, musiikkia, saunomista, grillailua, leikkejä, naurua ja ystäviä. Siitä on meidän vappu tehty.

 

Aurinkoista ja onnellista vappua kaikille, muksuille ja aikuisille!

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Olen pitänyt blogia Lilyssä nyt kaksi vuotta. Jee! Sen kunniaksi haluaisin kuulla teidän lukijoiden kommenttia hieman menneestä ja saada ehdotuksia uusista juttutoiveista. Onko jotain, mitä haluaisit kysyä minulta? Elämästä, vauva-ajasta, taaperosta, työn ja perheen yhdistämisestä tai muodista/ vaatteista?

 

Kauanko olet lukenut juttujani ja mitkä erityisesti on jäänyt mieleen?

Kysy mikä mieltäsi askarruttaa tai ehdota juttuideaa, tämän postauksen kommenttiboksiin. Teen vastauspostauksen (tai useampia, riippuen kommenttien määrästä) toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana.

 

Ladataan...

Ladataan...
Ma-material Girl

Filippa K:n muutaman vuoden takainen karvaliivi on pölyttynyt kaapissa aivan liian kauan. Onneksi keksin yhdistää sen tähän nailontakkiin, jolla myös on muuten liian lyhyt käyttöikä, Suomen kaltaisessa ilmastossa.

 

Sliipattu ponnari (tai tietty myös nuttura) on melkeinpä ainoa kampaus, jota voin harkita karvaliivin kanssa. Muuten kokonaisuus näyttää liian -hmmmm- karvaiselta?

 

Kaapistani löytyivät nämä toisetkin housut, jotka ovat vähän liian isot. Onneksi keksin pari päivää sitten, että se on ihan okei, jos housut ei ole aina niin tiukat. Nämäkin (varmaan 5-6v) vanhat housut saivat vielä uuden mahdollisuuden päästä käyttöön. Ja mukavathan ne oli.

 

Ja siellä se H&M:n ihana oranssi kynsilakka taas vilkkuu :) Ehkä musta sittenkin tulee nainen, jolla on aina huolellisesti lakatut kynnet..? Ei voi tietää. Elämä ON yllätyksiä täynnä!

Pages