Ladataan...
Ma-material Girl

Saanko esitellä: Taaperohiustyylin huippumuotia á la Ma-material girl:

Puolisoni, joka on ihaillut poikamme huoletonta (ja ylipitkää) surffitukkaa, teki eilen sen virheen, että lähti purjehtimaan kaverinsa kanssa. Iltapalalla sitten tämä äiti näkin tilaisuutensa tulleen ja tarttui saksiin. Olin kuunnellut tarkasti muiden äitien ohjeita ja vinkkejä, kuinka leikata oikein ja siististi, joten tätä oli suunniteltu jo onkin aikaa. (Ja pojan kummisetä on tosiaan kampaaja, mutta ilmeisesti liian arka tarttumaan vielä näin pienen hiuksiin)

 

Pari vinkkiä, jolla onnistuu taaperon hiustenleikkuussa :

(Sori, kuvia ei ole, mutta ymmärtänette, miksi)

  • Odota aikaa, jolloin lapsi on vähän väsynyt
  • Laita lempipiirretty pyörimään
  • Kostuta hiukset suihkupullolla tai kastele kampa vesimukissa (näin minä tein) ja kampaa hiukset kosteiksi
  • Leikkaa otsahiukset niin, että sakset ovat kasvojen edessä pystysuoraan ja pään yläpuolella vaakasuoraan. Ota pieniä osioita, ihan vieri vierestä, jolloin kaikki osiot tulevat automaattisesti saman mittaisiksi, koska osioissa on mukana jo leikattujakin kohtia.
  • Päälaelta leikatessa, hiukset ja sakset vaakasuorassa (lapsen päätä kohden)
  • Niskassa taas pystysuoraan

 

Tsekkitukkahan se on, mutta ilmeisesti äidinrakkaus on sokaissut silmäni, koska nythän se näyttää tosi coolille! (Olen siis aina ihmetellyt, miksi lapsilla on sellaisia hiustyylejä.) Isikin kehui kampausta aamulla, mutta liekö hän vaan nielaisi tappionsa ja hyväksyi osansa.

Mitäs lähti purjehtimaan! Heh heh.

Itse olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Ainakin siis sen osalta, että nyt se on siisti, eikä roiku kokoajan pojan silmissä. Mitäpä muutakaan sitä lapsen hiustyyliltä toivoisi?

 

 

Oletko sinä leikannut itse taaperosi hiuksia ja onko sinulla jakaa vielä muitakin vinkkejä?

(Vai kokeilitko kerran ja sen jälkeen kiikutit lapset suosiolla kampaajalle/ parturiin?)

Ladataan...
Ma-material Girl

Naisten kympin jälkeen, on ihan kiva nousta yläilmoihin eri tavalla,nimittäin vetämällä jalkaan kunnon kiilakorot. Todella korkeiden kenkien kanssa tulee usein tunne, että muu vaatetus saa jäädä löysäksi ja peittäväksi, ja siksi päädyin juuri näihin housuihin. Löysin ne pari viikkoa sitten Filippa K:n Sample sales- myynnistä, ja ne maksoivat päätä huimaavat, kymmenen euroa. Olen koukussa. Ne eivät välttämättä ole maailman armollisimmat tai imartelevimmat, tällaiselle 160-senttiselle hukkapätkälle, mutta minäpä arvostan vaatteissa myös mukavuutta -Ja sitä nämä todella ovat. (On ne mun mielestä myös ihanat, joten lupaan, etten ihan täysin lannistu, vaikka te tyrmäisittekin ne ihan totaalisesti. Toivottavasti tietenkään, ette.) 

 

Jakku/ Second hand (H&M), Housut/ Sample sale (Filippa K), Kengät/ H&M, Laukku/ Filippa K

Blazer/ second hand (H&M), Pants/ Sample sale (Filippa K), Wedges/H&M, Bag/ Filippa K

 

Joten, mitä tykkäät?

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Ei oo pienen elämä helppoa. Kovasti puhua pölpöttää, mutta äiti ja isi ei ymmärrä puoliakaan. "Mikä ihme niitä vaivaa?! Mähän ihan selvästi sanoin, että :Trrak pappapa täää!. Eikä ne tajua edes, mitä tarkoittaa huuto: Äitti! Tatta tata böö täää!. Onneksi sentään ne ymmärtää, jos huudan ota, anna, se, tämä, o-ou, oho, ei tai joo. Muuten menisi ihan totaalisesti hermot!"

 

Ja okei, kyllä äiti ymmärtää myös laittaa Puuha-Peten pyörimään, kun menen laittamaan musiikin pois, vien sille kaukosäätimen ja sanon: Trrrak-auto-rrr.

Ehkä ne pian oppii mua ymmärtämään täydellisesti. Toivottavasti.

Pages