Ladataan...
Ma-material Girl

 

 

Loppukesän asukollaasi, olkaa hyvä. Mielenkiintoisinta tämän kesän asuissa on ollut se, kuinka paljon olen viihtynyt matalissa kengissä ja hameissa. (Minut tuntevat ymmärtävät ainakin tässä pienoisen poikkeaman normaalista.)

Hameet ovat kuitenkin harkittu muutos tyyliini, sillä jostain syystä ne inspiroivat minua yhtä paljon kuin hieman erilaiset mittasuhteet. Housuissa suosin nilkkamittaa, hameissa aivan kaikkea minin ja maksin väliltä, mutta suurin rakkauteni on midimitta. Paidat ja topit ovat jo jonkin aikaa olleet isohkoja, mutten voi sille mitään, että mielestäni kapean alaosan kanssa, parhaimmalta näyttävät vähän isommat yläosat. Silläkin uhalla, että ne tekevät joidenkin (ei minun) mielestä kantajastaan hieman suuremman näköisen.

Kaksi viimeisintä hametta ovat muuten uusimmat ostokseni, H&M:ltä. -Ja tiedän, en edelleenkään suosi kertakäyttökulttuuria, mutta uskon, että näitä tulen käyttämään varmaankin seuraavat pari vuotta. Tai siis niin kauan kuin ne kestävät. En malta odottaa viileämpiä päiviä ja sitä, kun pääsen yhdistämään ne johonkin paksuun ja isoon neuleeseen. Ai jai. Olen etsinyt vastaavia jo keväästä lähtien, joten nämä eivät olleet heräteostoksia.

Mutta takaisin kuviin:

Löytyykö näistä kuvista sinun suosikkiasi vai onko kaikki (uudet) mittasuhteet liian outoja makuusi?

Ladataan...
Ma-material Girl

Musta toppi ja lyhyt vekkihame loivat kokonaisuuden, joka näytti kuulemma mekolta (ja siis kauniilta mekolta). Ruskean ja beigen sävyiset remmisandaalit ovat Sandilta ja ostettu silloin (n.7v sitten), kun Mikonkadun oma liike lopetti. Ne ovat siis palvelleet hyvin, mutta ainoa miinus on se, että jokaisista juhlista, kävelen kotiin ne kädessä... -Onneksi nämä juhlat pidettiin taloyhtiömme pihalla. Vähän kyllä harmittaa, että aina kun olen laittautunut, niin asukuvat unohtuvat tai kuvanlaatu on tällaista kökköä. Uskottehan kuitenkin, että kerrankin olin meikannut ja panostanut asuun! (Taitaa olla kameran osto pian edessä. Suosituksia otetaan vastaan.)

Kampaus tehtiin lettikiharoilla (yön yli) ja tikkukihartimella. Tykkäsin lopputuloksesta niin, että tein saman frisyyrin myös seuraavana päivänä töihin.

P.S. Pinterestissä minua seuravat, saattavatkin jo aavistaa, mitä aion hiuksilleni seuraavaksi tehdä. -Arvaatko sinä?

 

Top/ Filippa K, Skirt/ H&M, Shoes/ Sand

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Paljon onnea rakas poikamme! Juhlimme eilen Gabrielin 2-vuotissynttäreitä, pihajuhlien merkeissä. Paikalla olivat mummit, kummit ja muut tärkeät ystävät ja perheenjäsenet. Sää helli, tarjoiltavat riittivät ja kaikilla oli hymy huulilla -Mitä muuta olisi voinut toivoakaan!

Tässä muutama kuva tunnelmista.

Palaan juhliin (ja juhla-asuun) tarkemmin huomenissa, mutta sen verran voin jo kertoa, että kaksi ensimmäistä kuvaa on kakusta, jonka tilasimme tältä bloggarilta.

Ihan mieletön, eikö olekin!?

Pages