Ladataan...
Ma-material Girl

Toivottavasti monikaan ei luullut löytävänsä täältä oikeasti kuvia yökkäristäni, sillä tarkoituksenani oli vain muotoilla mahdollisimman lyhyesti ja nokkelasti: Päivän asukuva, joka on otettu yöllä ;)

Meillä oli alkuviikosta iltapalaveri, jonka jälkeen kävelimme kotiin. Seuralaiseni halusi hieman testata uutta kameraani, joten napsimme muutaman Midnight - tyyppisen valokuvan, Töölönlahden kauniisti hämärtyvässä iltavalaistuksessa.

Distressed jeans (DIY) & Ballerinas/ Filippa K, Jersey/ ellos.fi, Knit blazer/ Second hand (Massimo Dutti/ Fashionkirppis)

 

Tällä hetkellä olen siis Kampin Modassa stailaamassa ja sen jälkeen kiirehdin valmistautumaan (=syömään) illan juoksukoitokseen, kanssa muun Adidaksen heimo10:n. Pitäkää peukkuja ja/tai tulkaa hurraamaan matkan varrelle! Palaan viimeistään maanantaina täällä blogissa asiaan, että miten juoksussa kävi, mutta Facebook- ryhmääni voin tuloksen postata jo aiemminkin, jos haluatte?

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Tiedättehän sen tunteen, kun haluaa pukea päälleen vaan mukavaa, väljää tai roikkuvaa vaatetta? Tämän viikon urheiluhieronnan (pakarat, polvet ja sääret, auts!) sekä cooperin jälkeen, tuntuu kuin vieläkin olisi hieman kroppa hellänä. Onneksi tällaisia päiviä varten, kaapista löytyy puolisolta omitut löysähköt farkut (pysyy kinesio-teipitkin paikoillaan!) sekä roikkuva viskoosineule, joka on paksuudeltaan ja hengittävyydeltään juuri oiva näihin alkusyksyn sääolosuhteisiin. 

Boyfriend Jeans/ Second hand and literally from boyfriend (originally LEE´s), Viscose Knit/ Sarah Kelly, Ballerina´s & Bag/ Filippa K (old) 

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Nämä kolmekymmentäyksi kuvaa Kampin Modan miestenosastolta kertokoon, kuinka innoissani olen huomisesta Kampin ja Lilyn stailaustapahtumasta. Kävin hypistelemässä tuotteita ja esittäytymässä henkilökunnalle, jolloin intouduin ottamaan kuvia tuotteista ja esillepanoista, jotka inspiroivat minua. Jos tiedät miehen, jota kiinnostaisi huomenna tulla mukaan stailattavaksi, pyydä häntä ottamaan yhteyttä ko. liikkeeseen ja tiedustelemaan mahdollisesti vielä vapaina olevia aikoja huomiselle. Lisätietoja tapahtumasta löydät aiemmasta postauksestani täältä ja Kampin nettisivuilta.

 

Nähdään huomenna Modassa!

Pages