Ladataan...
Ma-material Girl

Ruokailutila ennen:

 

Ruokailutila jälkeen:

 

Mustat 60-luvun pinnatuolit on todellinen löytö huuto.netistä: FB-kaverini linkkasi oman myynti-ilmoituksensa myös Facebookiin ja koska yhteishinta neljälle mustalle pinnatuolille oli vaivaiset viisitoista euroa, tein ostopäätöksen uusista ruokailutuoleista nanosekuntissa ja kysymättä puolisolta mielipidettä. Hyvin kuitenkin kävi: Myös mies ihastui näihin tuoleihin välittömästi.

Olen alitajunnassa miettinyt tuolien vaihtoa jo kauan, mutten ihan suoraan sanottuna ole saanut minkäänlaista intoa tai inspiraatiota asiaan. Taas kerran, asiat järjestyivätkin kuin itsestään, kun vaan hetken antoi asialle aikaa. Heh.

 

 

Pieni ruokailutilamme tuntuu huomattavasti tilavammalta ja rauahllisemmalta, kun tuolit ovat kevyet. Pojan taaperotuoli on Ikean uutuus ja aivan täydellinen tähän komboon.

 

Mitä tykkäät? Melkoinen löytö, vai mitä?

Ladataan...
Ma-material Girl

 

 

Olemme olleen oikein ahkeria koluamaan kirppiksiä pojan kanssa viime aikoina. Syksyksi oli tarpeita, koska 86cm alkoivat tuntua turhan nafteilta talvea vasten, päätimme laittaa reilulla kädellä myyntiin niitä pienimpiä ja ostaa sitten "uutta", kun vastaan sattuu. Tarvetta oli kaikennäköistä: pitkähihaisia, sukkiksia ja sukkia, sisätossut, leggingsejä, talvitakki ja uimahallikelpoiset uikkarit (kokopuku UV-kankaasta ei ole miellyttävä pukea märkänä päälle).

Vaikka lista saattaa kuulostaa jonkun korvaan aika haasteelliselta, niin voin ilokseni kertoa, että kaikki tuo on nyt löytynyt. Second handinä, kuten yleensäkin. Osa vaatteista oli käyttämättömiä, vaikkakin kirppispöydästä.

 

 

Ylläolevissa kuvissa on kaikki Vekarakirppiksen tarjonnasta. Paitoja, neule, sukkia, sukkahousuja, leggingsejä, uikkarit ja sisätossut. Laadullisesti ja ulkonäöllisesti nämä kelpuuttivat seulani ja kolmenkympin yhteissumma ei tuntunut lainkaan pahalta tästä kasasta. 

 

 

Pitkävartiset ja koon liian isot Converset (8€) ovat samaisesta paikasta, mutta jo kesältä. Nyt niihin mahtuu mainiosti villasukka, joten kauppareissuille ne pääsevät jo nyt käyttöön. Keväällä koko on varmaankin juuri oikea.

 

 

Polarn O. Pyretin veden- ja tuulenpitävä toppahaalari löytyi kesällä merkin FB-kirppikseltä. sesongin ulkopuolella ostettu haalari löytyi naurettavan halvalla: 45€ ja mukaan tulivat saman sarjan rukkaset. Kengät ovat ainoat uutena ostetut tähän syksyyn ja talveen, Ellokselta.

 

 

Kuvan vettä- ja tuultapitävä toppatakki on Tikkurilan Kontti- kirppikseltä (6€). Sieltä, jos jostain tekee aina löytöjä, vaikkakin useammin äidille kuin pojalle. Isommille lapsille siellä on paljonkin tarjontaa ja leluja löytyy hyllytolkulla. Suosittelen. (Myös kuvan traktori-kaivuri-rekka-mikä lie on kirppikseltä. Muistaakseni Kumpulasta.)

 

Tiesittehän muuten, että silittämällä sileän villaneuleen, puuvilla-, viskoosi- tai modaalituotteen, saa nypyt katoamaan lähes kokonaan? Käytän sellaista nyppyleikkuria (konetta) todella harvoin, koska se kuitenkin aina katkoo lankaa ja ohentaa materiaalia. Useimmiten lastenvaatteissa näkee myös sellaista pesuhaituvaa pinnassa, jolloin värit näyttävät kulahtaneilta. Tällaisessa tapauksessa myös, silittäminen usein auttaa asiaan. Kannattaa kokeilla!

 

Mikä kirppis on sinun suosikkisi ja mitä löytöjä olet viime aikoina tehnyt?

 

Ladataan...
Ma-material Girl

 

Jaahas, sellainen syksy sitten tällä kertaa. Napero kerkesi käyttää välikausihaalariaan noin viikon ja tänään kaivettiin esiin toppavermeet, sillä villakerrastoa (tai fleece-) ei ole vielä hankittu, koska en vain uskonut sen olevan ihan vielä ajankohtaista. -No, huomenna taas Vekarakirppikselle käymään, josko sieltä sellainen löytyisi...

Minä kaivoin nolla-asteiden inspiroimana kaapistani esiin kelsiturkin, jonka olen ostanut UFFilta odotusaikana, kympin hintaan. Alle vielä paksu mohair-neule ja kaulaan kashmir-huivi ja päähän angora-pipo, niin melkein tarkeni leikkipuistossakin. Siis melkein.

Oliko tämä näin yllättävää (ja kylmää!) viime vuonnakin? Miten sitä ei todellakaan muista, kuinka kamalan kylmä siellä leikkipuistossa aina tulee?? (Ja teille, jotka ette siellä ole seisseet talvella, niin tiedoksi: Aivan sairaan kylmä. Pitänee alkaa itsekin riehumaan siellä, että pysyy lämpimänä.)

 

Fur/ Second Hand (UFF), Beanie/ H&M,  All other Filippa K

 

 

Translation: Well, I think you already noticed, but its´s freaking cold out there! What ever happened to the fall? This is insane.

Pages