Ladataan...
Ma-material Girl

Edellisessä postauksessani kyselin, mistä häiden suunnittelu kannattaisi aloittaa, ja kuinkas ollakaan, aika monien (myös minun) mielestäni se alkaa niinkin ihanasta ja romanttisesta kuin budjetista. Onneksi olin kurssini loppuvuodelle valinnut hyvin (?), sillä juuri nyt söherrän vastauksiani mm. näihin:

 

 

Kyllä, talousmatematiikkaa. Aah. (Yök)

Ladataan...
Ma-material Girl

 

 

Kun jouluna 2013 mies vihdoinkin kosi, päätimme skipata suosiolla vuodet 2014- 2015, koska tiedossa oli muita haasteita ja kiireitä. Nyt, kun vuosi on jo "menetetty", tuntuu vähän jopa hullulta, ettemme ole todellakaan saaneet mitään konkreettista päätettyä. Emme edes hääpäivää! Ehkä siitä olisi hyvä aloittaa? Alkukesä vai loppusyksy? Ostettu vai teetetty puku? Missä?

Ja taas kerran: Milloin?

 

 

Sain jo vuosi sitten meilejä, joissa kaverit ja tutut kehoittivat varaamaan juhlatiloja, sillä ne varataan Pääkaupunkiseudulla jopa pariksi vuodeksi etukäteen. Minua tämä ajatus hieman huvitti, sillä miten muka tietäisimme, minkä tilan haluaisimme, jos emme edes tiedä, mihin kirkkoon pääsemme?! (Niinpä emme siis ajatelleet sitäkään asiaa sen enempää.)

 

Nyt kaipaisinkin hieman neuvojanne: Mistä ihmeestä pitäisi aloittaa? Ja jos on antaa jakoon  ihan konkreettisia vinkkejä, koskien hääpukua, -paikkaa, valokuvajaa, tai oikeastaan, koskien ihan mitä tahansa häihin liittyvää, niin otan kaikki innolla vastaan.

Tiedossa suunnitelmissa on ainoastaan:

  • Kirkkohäät
  • Majoitus halukkaille suht lähellä juhlapaikkaa
  • Helsinki
  • Pitopalvelu, joka sallii
  • mieluiten omat juomat ja kakun
  • Rento ja lämmin tunnelma

 

Ei siis mitään pröystäilevää, tai överiä. Luonnokukkasia kenties, rentoa oloa varmasti, mutta kuitenkin (suht) perinteinen hääpuku. Mahdollisuus olla myös ulkona? Lapset?!

 

Apua.

 

 

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Viimeaikoina olen lähes juurtunut työpenkkiini kiinni: suunnittelut ja valmistellut Halloween-kampanjaa, katsastanut vuoden 2015 syys-ja talvimalliston, estimoinut tulevaa myyntiä, raportoinut nykyistä myyntiä, analysoinut myydyimpiä malleja ja tyytynyt seuraamaan muiden kadehdittavaa vapaa-ajan elämää lähinnä Instagramista. 

Olen joutunut jättämään pari kurssia kesken, sillä aika ja voimat eivät vaan ole riittäneet ihan tähän kaikkeen. Olen yrittänyt keskittyä gluteenittomaan ruokavalioon, perheeni yhteiseen aikaan ja yleiseen hyvinvointiin. Nyt, kun täysin vapaa viikonloppu alkoi, niin olenkin flunssassa. (Ja jos joku klisee on varmasti totta, niin se, että jos et osaa pysähtyä ajoissa, niin kroppasi kyllä pian pakottaa sinut siihen. Blaa, blaa.)

Lauantaiterkut siis täältä viltin alta. Illalla sytytän parit kynttilät ja kokeilen, josko kaktus kurkusta katoaisi punaviini avulla... (Tuskin, mutta kokeilen silti!)

Pages