Ladataan...
Ma-material Girl

Kiitos Elisan, pakotettu blogihiljaisuus jatkuu vielä ensi viikkoon. Pahoitteluni.

Sain tänään asiakaspalvelun kuitenkin kiinni ja viimeisin tieto on, että muuttoilmoituksen aiheuttama nettikatkos poistuu vasta tiistaina 5.3.2014. Ja muutto oli siis 21.2.2014. Hyvityslasku on tulossa, mutta kaikkea työn, opiskelun, taloudenhoidon ja bloggaamisen vaikeuttamista se ei kyllä korvaa. Laskut kävin maksamassa koulussa ja tätä väliaikatiedotetta näpyttelen vapaapäivänä, työpaikallani.

Kaikki muuttolaatikot on keretty purkamaan ja uusi koti tuntuu jo aivan kodilta, mutta miten hukassa voi ihminen ollakaan ilman nettiä ja pesukonetta (uusi kone alkoi savuamaan ja haettiin huoltoon juuri ennen muuttoa)! Lapsi on edelleen hirvittävän flunssan kourissa ja viime yönä tuli pyykkikasoihin taas kiitettävä lisäys. Jippii.

Parempaa viikonlopun alkua teille kaikille ja ensi viikkoa odotellessa ;)

 

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Hyvää maanantaihuomenta, täältä uuden kodin keitiöstä!
Muutto sujui hyvin, tavarat on melkein paikoillaan ja taapero on nukkunut uudessa, omassa huoneessaan jo kaksi yötä -Ilman ongelmia.

Vaikka muuttoilmoitukset tehtiin maistraattiin ja postiin hyvissä ajoin, oli eräällä Elisan asiakaspalvelijalla selkeä ohje siitä, ettei netin muuttoilmoitusta tai uutta osoitetta tarvitse kirjata heille erikseen. Joten puhelu lopetettiin viime viikolla ilman osoitteenmuutosta. -Ja siksi tätä postausta näpytetään nyt Samsung -kameralla.

Älkää siis huolestuko, jos blogissa on alkuviikosta hiljaista. Olette silti ajatuksissani ja kuvat uudesta kodista kuormittavat kameraa, kunnes saan ne tänne ladattua.

Palataan asiaan, toivottavasti pian!

Ladataan...
Ma-material Girl

 

Thank God it's almost friday.

Tämä viikko on ollut suoraan sanottuna helvetillinen koetteleva.

Ensin saimme puhelun vuokranantajalta, että muutto ei ehkä onnistukaan vielä viikonloppuna ja että sittenkin pitää maksaa vuokra vanhasta kämpästä vielä maaliskuultakin. Sitten hajosi pesukone, ostimme uuden, ja sitten uusi pesukone alkoi savuamaan mustaa savua. Hakevat sen huoltoon perjantaina ja palauttavat joskus. Hienoa, miten nopealla nettikaupalla melkein pelastimme pyykkikaaoksen.

Sitten lapsen flunssa paranee. Mennään Mehiläiseen. Olemme valvoneet pari viikkoa, kovan ja taukoamattoman yskän takia. Testataan influenssat ja muut mahdolliset arvot ja testit. Lasku kasvaa, mutta vastaus on pelkästään: Kärsivällisyyttä. Tulkaa takaisin, jos vielä kaksi viikkoa kestää. Sitten testataan astma.

 

Täällä siis odotelemme muuttolaatikoiden keskellä tietoa, saammeko avaimet huomiseen mennessä, kuten sovittiin, vai ei. Muuttoilmoitus ja sähkösopimus on luonnolisestikin tehty, mutta mikään muu ei olekaan vielä varmaa.

Ja ai niin, muuttoapulainen perui eilen.

Mitä muuta vielä?

Jos minusta ei siis huomenna kuuluu mitään, niin tiedätte, että olen hetkellisesti pimahtanut ja romahtanut. Kerään itseni viikonlopun aikana kasaan ja jos haluatte väliaikatietoja, niin voitte seurata minun Instagramista @mamaterialgirl.

 

 

 

Translation: Thank God it's almost friday. This has been a quite hell of a challenging week: Some huge problems with our moving (like keys and moving date etc.), our laundry machine broke down (so we bought a new one which broke down too and is now waiting for it's maintenance), kid is still feeling sick and poor and only thing we got from a private kid's doctor was a huge bill. Is this bad karma, or what?

I'm just wondering: What else could happen? Wanna find out how we're doing during weekend? -Follow me on Instagram.

 

Pages