Ladataan...
Ma-material Girl

Ensimmäinen vapaa viikonloppu töistä, neljääntoista vuoteen. (Lakisääteisiä ei lasketa.)

Ai miltä se tuntuu, vai?

-Oudolta.

Treenikiellon takia, olen keskittynyt minttusuklaaseen. Lasin viiniäkin olisin tänään voinut serkkupojan lakkiaisissa ottaa, mutta kun lääkekuuri estää alkoholin nauttimisen, niin tyydyin Pommaciin.

Lukeakin voisin, mutta sen sijaan, olen miettinyt kovasti syksyn opiskeluita. Maanantaina kun alkaa syksyn ilmoittautumiset, mutta en ole ihan vakuuttunut niistä verkkokursseista, että oliko niissä nyt mitään todella mielenkiintoista. (Pakollisia peruskursseja en ota, koska saan ne hyväksiluettua -Kunhan vaan ilmoittautuisin niihin näyttöihin...)

Että sellaista. Aika rauhallista ja levollista. En valita.

 

Translation: It's my first weekend in ages when I'm not working, and I'm lovin' it. Did I already mention that I love my new job?

Ladataan...
Ma-material Girl

Ihan näin lennokkaasti ei mennyt viimeinen Naisten10. Parin kilsan jälkeen alkoi rintaa painamaan ja oksennus tulemaan suuhun. Taistelin noin 4,5km kohdalle, join ja söin tuttujen kojulta hieman mansikkaa. Kyllä tämä tästä. Jatkoin juoksua noin 500m ja olin aivan poikki. Ihmettelin, mitä tässä nyt oikein tapahtuu?Miksen jaksa juosta yhtään? Siis yhtään?!

Tapasin toisen adidasheimolaisen, joka käveli vihoittelevan polvensa kanssa ja liityin hänen seuraansa. Kävelimme (ja välillä kokeilimme juosta, ei, ei se onnistunut kummaltakaan) 9km kohdalle, josta otimme loppukirin juosten (ja kiroillen).

Sports Tracker kertoi ajakseni 1:15, joka on siis vartin enemmän kuin vuosi sitten kesällä (N10) ja parikymmentä minuuttia enemmän kuin Midnight Runissa syksyllä. Tajusin kyllä, että joku oli vialla, mutta kun kilpailuvietti on mitä on, niin tulos masensi siltikin.

Illalla nousi kuume, alkoi jumalaton kurkkukipu ja jokaikistä lihasta jomotti ja kiristi. Nukahdin illalla varmaankin ennen taaperoa, ja kuorsasin taju kankaalla aamukahdeksaan asti. Olo oli vetämätön ja hutera. Jäin sairaslomalle töistä flunssan ja kuumeen takia.

Eilen kävin lääkärissä, koska kurkkua/korvia/niskaa tuntui aina vaan särkevän. Pikainen lääkärikäynti sisälsi paljon informaatiota ja laboratoriotestejä, joita en pystynyt ihan täysin sisäistämään, mutta nämä sanat noteerasin: *streptokokki, lepo, juoksukielto, leposyke, EKG, sydänlihaksen tulehdus, angiina, nielunviljely, sairasloma ja sanoinko jo: ehdoton treenikielto, usean viikon ajan.

Lääkäri oli huolissaan, mutta onnellinen, että olin kävellyt. En kertonut loppukiristä, mutta leposykettäni siis tarkkailen. Alkuviikosta en pystynyt kantamaan taaperoa edes pientä matkaa, koska hengästyin heti ja olo kävi sietämättömäksi. Vielä ei ole siis varmaa, mitkä kaikki noista sanoista* koskee minua, mutta parin päivän tarkkailulla ja lääkärikäynneillä selviää pian lisää.

Nyt siis lepäillään.

 

Jos jotain tästä opimme, niin sen, että jumantsuikka, flunssassa ei saa juosta, hölkätä tai muutenkaan urheilla.

Pictures: Adidas, adidasheimo2013,©Pasi Salminen

Ladataan...
Ma-material Girl

Onnekseni myös uudessa työssä on casual pukukoodi, kunhan ei ole asiakastapaamisia. Toimiston ilmastointi mahdollistaa (tai vaatii) käyttämään pitkähihaista, vaikka ulkona paukkuisikin hellerajat.

Mitä kaikkea tässä on jo oivaltanutkaan toimistopukeutumisesta, selviää pian:

 

Iso farkkupaita soveltuu myös rennoksi jakuksi.

Korkeita korkoja jaksaa hyvin pitää, jos/kun istuu suurimman osan työpäivästä, eikä tarvitse esim. juosta mukulakivillä.

 

 

Aamuisin on harvoin aikaa ottaa asukuvia, tai sitten vaihtoehtoisesti, ei kerkeä lavastamaan (siivoamaan) ympäristöä niitä varten.

 

 

Lököhousut ovat mukavat ja asialliset jakkuun yhdistettäessä, mutta polvipussit ovat aivan järkyttävät istumatyössä. (Tätä ideaa pitää vielä vähän paljon hioa...)

 

 

Paidat kannattaa silittää illalla (tai viikonloppuna) valmiiksi, muuten silkkipaidan korvaa aamukiireessä tavallinen teeppari.

 

 

Casual friday erottuu myös vapaamuotoisen pukeutumisen toimistossa. On olemassa slightly casual ja very casual -asuja :D

 

 

 

Translation: Office-look's lately

Pages