Ladataan...
Ma-material Girl

Edelliseen postaukseen toimistopukeutumisestani, tuli sen verran monta kommenttia ylisiveellisyydestäni, että lupasin repäistä.

Ja omalla tavallani, niinhän minä teinkin: Laitoin vastoin kaikkia aiempia ajatuksiani ja edellisten työpaikkojen opetuksia töihin hihattoman. Täysin ennen kuulumatonta minulle, mutta alkujärkytyksen jälkeen, olo oli aika vapautunut. Rikoin omassa päässäni olleen säännön, ja samalla näytin julkisesti oman kroppani inhokkini: käsivarret.

Tämä rajojeni rikkoja ei olekaan ihan mikä tahansa hihaton. Se on suosikkikotipaitani noin seitsemän vuoden takaa. Ostin sen Filippa K:n alennusmyynneistä, koossa XL. Tiedättehän: Sellainen ihanan rento, jonka pääntie näyttää kumartuessa navan. Pituutta siinä kyllä riittää, mutta en kyllä ymmärrä, kenen mittapuulla se on äks äl (muualta kuin pääntiestä siis)?

Leather Bag/ hm.com, Everything else/ Filippa K

Ladataan...
Ma-material Girl

Uudella työpaikallani on suhtauduttu hellepukeutumiseen samalla tavoin kuin aiemminkin: rennosti. Emme ole saaneet minkäänlaista ohjeistusta, että saako olkapäät ja/tai varpaat näkyä, vai onko (pieninkin) toimistoetiketti haudattu kesäksi.

Puolisoni työpaikalla sen sijaan oli vastaanotettu sähköpostia HR-osastolta, vastaanottajana kaikki. "Pyydämme noudattamaan korrektia pukeutumista myös kesän aikana. Työpukeutuminen viestiin kunnioituksesta työkaveria ja asiakkaita kohtaan.--"

Tuo ei ole suora lainaus, mutta varmaan aika yleinen.

Tässä minun hellesettini:

Jersey skirt & Leather bag/H&M, Shoes/ Filippa K, Shirt/ Second hand (Mango)

 

Mitä sanotte? Varpaat näkyy, olkapäät pilkistää ja sääret ilman sukkahousuja. Onko asiallista, vai ei?

Painotan vielä loppuun, etten ikimaailmassa pukeutuisi näin, jos olisi työtapaaminen, tai edes palaveri. Mitä mieltä muut ovat?

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Eilen juhlimme 3-vuotiasta sankariamme, ja aiempien vuosien mukaisesti, kakkuun panostettiin. Tilasimme kakun ammattilaiselta, joka toteutti myös edellisvuoden kakun. Muistatteko vielä, miten hieno se oli? (Kuva täällä.)

Tämä meriaiheinen Oktonauttikakku ylitti (taas kerran) kaikki odotuksemme. Ihan älytöntä, miten hieno se oli!

Olimme kuvailleet haluamaamme teemaa sähköpostitse, muutamalla lauseella. Kakun muoto, väri ja muut isot linjat jätettiin ammattilaisen päätettäväksi. me toivoimme vain Oktonautteja, haita, valaita, rapua ja muita mereneläviä, koska poika on innokas pikkuinen meribiologin alku. Täytteeksi valitsimme vaalean pohjan, mansikka- ja passionmoussella. Ja miten nappivalinta se helteiseen päivään olikaan!

Kun kakkua kannettiin synttärilaulun saattelemana sankarin eteen, hänen suunsa loksahti kirjaimellisesti auki. Hyvä että hän malttoi edes kynttiöitä puhaltaa, kun jo Kwazii (kissa) oli napattu suuhun! -Ja seuraavaksi hai.

Vieraat kiittelivät kakun raikkautta, koostumusta ja makua. Yhtään ainoaa miinusta ei keksitty. (Tekijä pyytää aina palautetta kakustaan.) Tämä oli kertkaikkisen täydellinen suoritus.

Marsispossu, olet tästä lähtien perheemme luottoleipuri! Lupaamme, että tulevatkin synttärikakut sekä tuleva hääkakku tilataan sinulta. Olet uskomattoman taitava, ja luottamuksemme ansainnut.

Kiitos!

Oktonauttikakku:

  • Laktoositon
  • Vaalea kakkupohja
  • Mansikka- ja passionmousse täytteellä
  • Meriaiheinen koristelu
  • 30 henkilölle
  • Tilattu noin kuukautta aiemmin (lopullinen hlö-määrä vahvistettu noin viikkoa ennen juhlia)
  • Hinta 165€ (sis.ALV)

Translation: Our son turned 3yrs and this brilliant and outstanding cake was ordered from marsispossu.blogspot.fi . Filled with strawberry and passion mousse, it was a perfect choice for hot summer day. I highy recommend!

Just look at it: How perfect can a cake be!?

 

Pages