Ladataan...
Ma-material Girl

Helsingin Lönnrotinkatu 31:ssä alkaa huomenna blogikirppis!

Helsingin keskustaan on avannut uusi ihana sisustuspuoti Åkerkulla, joka päätti avajasten kunniaksi tempaista käyntiin myös blogikirppiksen, jonne muutamat paikalliset bloggaajat saivat tuoda kirppisvaatteitaan ja -tavaroitaan myyntiin. Kirppis kestää 14.10. asti, ja myytävää täydennetään tarpeen mukaan.

Koska lähtötilanne vaatekaappini kanssa näytti tältä (ks. kuvat), käytin tilanteen hyväksi ja karsin myyntiin kaksi Ikea-kassillista vaatetta ja korkokenkiä, jotka hinnoittelin houkuttelevan edulliksi. Myynnissä on PAL-JON Filippa K:ta, farkkuja kaikilta mahdollisilta valmistajilta, sekä mm. Marc By Marc Jacobsin kukkaro, vöitä, pikkumustia ja (mainitsinko jo?) korkkareita.

Åkerkullan omistaja on hurmaava ja sydämellinen Rose, johon tutustumista vähintäänkin suosittelen siinä shoppailun lomassa. Tulen ennustamaan hänelle ja liikkeelleen vankumattoman luotettavaa asiakasryhmää, jotka poikkeavat sisään joskus varmaan myös vain ihan ohikulkiessaan. Tällaisiin henkilöihin on aina ihanaa tutustua!

Kirppisaarteidemme lisäksi, löydät liikkeestä mm. vanhoista ikkunoista tehtyjä peilejä sekä muuta pinnalla olevaa sisustustavaraa.

Kipin kapin siis Lönkalle ja Åkerkullaan:

Ma-Ti Suljettu
Ke 10-18
To 11-17
Pe-La 10-15
Su 12-15.30

 

P.S. Tsekkaa Instagramista kuvia tämän viikonlopun ajan Åkerkullasta: #shopmycloset #akerkulla ja #blogikirppis -häshtägeillä!

 

Ladataan...
Ma-material Girl

Lakkouhka! Eräässä iltapäivälehdessä uutisoidaan taas tyylilleen uskollisena, aivan kuin kyseessä olisi joku pahimman luokan lakko, kun huomenna Helsingissä raitiovaunut ja metrot  ehkä eivät kuljekaan normaaliin tapaan. Ja miten lapset saavat ruokaa tarhaan/ kouluun? Kuulema joku bussilinjakin aikoo tukea lakkoa, ja olla ajamatta huomenna. Ja Blaa bla blaa.
Todellisuudessa lakon (joka ehkä toteutuu) haitat taitavat taas jäädä uutisoitua pienemmäksi. -Vai jääkö?

Haluaisin kuulla, että onko jonkun perheen huominen ihan oikeasti painajaisen odottamista?

  • Meneekö tarhoja kiinni? (Ei ainakaan meidän)
  • Jääkö lapset ilman ruokaa? (Eivät. He eivät ilmeisesti saa lämmintä ruokaa, mutta omia eväitä ei  sentään tarvita. Näin ainakin meille vakuuteltiin)
  • Pääseekö työpaikalle millään? (Pääsee. Kimppakyydillä, pyörällä, bussilla, taksilla, kävellen...)

 

Itseäni ärsyttää aivan suunnattomasti tämä "Ei tästä voi mitään hyvää seurata!" "Totaalikaaos!" "Kaikki on pilalla/p*skaa/peestä!" -uutisointi. Mutta ehkä olenkin vain poikkeus. Ehkä muiden elämä huomenna tosiaan on pilalla, jos lakko toteutuu. Mistäs minä sen tietäisin?

Ladataan...

Ladataan...
Ma-material Girl

Mietin eilen lukiessani erästä blogia kahvitauolla, että mitäköhän kaikki bloggarit tekevät työkseen? (Olettaen, että suurimalla osalla on joku muukin päivätyö kuin bloggaaminen, siis.) Se olisi mielestäni hyvinkin mielenkiintoinen ja piristävän erilainen aihe luettavaksi, joten ajattelin aloittaa uudenlaisen haasteen, johon toivottavasti mahdollisimman moni vastaisi: Mitä sinä teet työksesi?

 

Työ tekee mielestäni ihmisestä myös aavistuksen mielenkiintoisemman. Eli myös blogin kirjoittajasta.

-Varsinkin jos henkilö siis pitää työstään, olen sitä mieltä, että usein työ kertoo tekijästään yllättävänkin paljon.

 

"Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi!" -Net-A-Porter

 

 

Kategoriajaottelu Elloksella

 

Minä voin aloittaa siis kertomisen ensimmäisenä: Työskentelen vaatetusalan yrityksessä, verkkokaupan kotimaan koordinaattorina.

 

Jutussa esiintyvät kuvakaappaukset ovat niistä, joissa usein itse vierailen asiakkaana. Minulla on siis kokemusta jonkin verran molemmista rooleista, ja kieltämättä katselen verkkokauppoja hieman erilaisella silmällä kuin kenties ennen tätä työtä, mutta ei käy kieltäminen: Tämä on äärimmäisen mielenkiintoista ja yksi "tulevaisuuden" ammateista. Itse en usko ihan täysin kivijalkamyymälöiden sukupuuttoa -Ainakaan tässä lähitulevaisuudessa-, mutta kyllähän tällaisetkin asiat tietenkin mietityttävät. Voidaanko tässä elää taas yhtä murroskautta, ja onko tämä nykyinen tilanne jotain sellaista, mitä lapsenlapsemme ei tule ikinä kokemaan?

"Mitä tarkoitat mummi, että kävit kaupassa?"

 

 

kampanja hm.comissa

 

***

Suurimmaksi osaksi työpäiväni runko koostuu statistiikasta, kampanjoiden suunnittelemisesta ja koordinoinnista sekä yhteistyökumppaniemme kanssa asioinnista ja tapaamisista. Jokainen työpäivä on erilainen, jota itse rakastan. Välillä tahti on hektinenkin, mutta minä oikeastaan nautin myös kiireestä. Tykkään työstäni erityisesti siksi, että koen olevani taas pitkästä aikaa sopivasti haastavassa työssä, jonka sisältö mukailee omia mielenkiinnon kohteitani. Työajat ovat joustavat ja lapsiperheelle sopivat, ja organisaatio on moderni ja avoin. Kollegani ovat aivan mahtavia, ja työtä tehdään aina dynaamisella ja proaktiivisella asenteella. Kaikki auttavat toisiaan, eikä mikään kysymys tai idea ole tyhmä.
-Arvostan.

 

Tänään koeaikani on loppu, ja voin vihdoin hengähtää: Minulla on kokoaikainen työ, jota todella rakastan.

-Ja oikeastaan myös entistä painavampi syy myös jatkaa digipainotteisia opiskelujani: Tällä alalla ei oikein ikinä voi olla valmis. Ei työntekijä, eikä kyllä yrityskään.

Kyllä tätä työtä kannattikin etsiä. Kymmenen kuukautta nimittäin.

 

 

Kuulisin siis mielelläni myös lukijoilta ja muilta bloggareilta: Mitä työtä itse teet, ja miten olet alalle päätynyt?

Onko työ aiheena yleensäkään sellainen, joka sinua kiinnostaa?

 

 

Pages