MÄÄ

Maailmanpyörä

Heissan!!

Kerroin teille tarinan blogin nimen takaa, mutta itse kirjoittaja on vielä vailla esittelyä. 

Suurin osa mun lukijoista (,jotka pystyy varmaan laskemaan yhen käen sormilla) tuntee mut hyvin. Uskoisin ainakin niin.

Joskus kun selaan instagramia tai vaikka youtubea, niin hetken kuluttua löydän itseni yhtäkkiä katsomasta videota, jossa intialaiselta mieheltä puristellaan muhkeita finnejä tai oon niin syvällä jonkun instagramissa, että vahinkotykkäys olis jo todella creepyä! Noh, joku saattaa päätyä tännekin samanlaisten selailujen jälkeen, joten faktoja tiskiin!

1. Henkinen ikä 5-75v

On päiviä, kun juttujen taso laskee vähintään 10 vuotta omaa ikää alemmas. Raskaita päiviä kavereille, tiiän..  Saan kumminkin aika usein kuulla nimitystä "mummo". Siihen voi olla syynä kutominen, se etten omista telkkaria ja telkkarin kattomisen sijasta saatan tehä vaikka sudokuja tai lukea ja nukkumaan meneminen tapahtuu parhaillaan ennen yheksää.. Sanoisin kumminkin, että tavallista 23-vuotiaan arkea!

(Oon keksiny nyt yhen ja aivot tilttas.. ei jestas)

2. Aamuihminen, enimmäkseen vapaapäivinä

Kuinka parasta on herätä aamulla aikasin ja saaha päivään ainakin 3 tuntia lisää aikaa?! Paniikki iskee aina jos herää lähemmäs ysiä aamulla. Työaamut on kumminkin poikkeus, nimittäin sillon sänky tuntuu erittäin hyvältä vaihtoehdolta.

3. Pelot

Pelkään lintuja, kaloja, perhosia, muurahaisia, hevosia, vähän kissoja, pimeetä, murhaajia, rosvoja... Lista on loputon. Pimeä-, murhaaja- ja rosvopelko saa ens viikolla kyytiä, kun lähetään Johannan kans mökille kahestaan! 

4. Keittiöpsykologi

Toisin sanoen melkeen valmis psykologi. Jos on murheita tai ongelmia, niin otappa yhteyttä niin ratkon ne! 

5. Ruokapulmainen

Kuulostipa hassulta sanalta, en tiiä keksinkö sen just. Oikeita ruokarajotteita täältä ei löydy, mutta onneksi niitä voi keksiä! Nykypäivän ravitsemustietämys saa mun pienen pään ihan sekasin. On macaa,ducaa,tsucaa,bigaa,bagaa ja kaikkea mahollista. Maito on ykkös myrkkyä ja gluteeni heti toka myrkkyä. Voisko joku nyt kertoo mulle mitä saan syyä?! Ilman että tuhoan mun kehon ja mielen.

6. Koulu

Lukion jälkeen en oo opiskellu vielä mitään. Monta vuotta meni miettiä mitä haluan. Viime keväänä hain ensimmäistä kertaa sellaiselle alalle, joka tuntuu omalta. Jäin kumminkin ensimmäiselle varasijalle, alle pisteen päähän yliopistoelämästä. Voin kertoo, että harmitti. Harmitti paljon

7. Kirjoittaminen

En ois ikinä uskonu, että onnistun tuottamaan luettavaa tekstiä. Ihana äidinkielenopettajani hätäili lukiossa, että pääsenköhän äikän kirjotuksia läpi. Preliminäärikokeiden perusteella läpi pääseminen oli todella kyseenalaista. Jollain ihmeen keinolla kirjottelin kumminkin arvosanan C.

8. Rakkaus

Halusin vaa kirjottaa tänne loppuun, että rakastan mun perhettä, meijän koiria (paitsi sillon kun niitä pitää lenkittää tai pestä) ja ystäviä yli kaiken. Jos mulla ois poikaystävä niin rakastaisin myös sitäkin, mutta ei mulla oo. Rakastan myös hyvää ruokaa ja joulua. Ja myös YOUNGHEARTED bändiä. Ja neilikoita.

 

 

Terkuin Anna

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.