Uusi polkujuoksuseura on syntynyt!

Olen jo useamman kerran kertonut polkujuoksuporukastamme, Hillers Trail Running Clubista. Lauantaina 7.4.2018 tämä sekalainen porukka poluntallaajia piti järjestäytymiskokouksen ja nyt seura on saanut hallituksenkin. Yhdistysrekisterissä seura on ollut vuoden alusta alkaen. Seura on virallisesti siis Hillers Trail Running Club ry ja seuran koti(pesä)paikka on Kajaanissa.

Mitä mahtaa olla seuran nimen takana? Tarina kertoo, että erään hilpeän Karhunkierroksen koitoksen jälkeen, paluumatkalla Kuusamosta, alettiin porukalla miettiä nimeä polkujuoksuseuralle. Alkuperäisehdotuksesta Hill runners, oli runosuoni alkanut sykkiä - Hillerit, nuo suloiset näätäeläimet, jotka hyppivät sulokkaasti ja ketterästi metsissä äännellen usein kiljahdellen, risteytyivät Kainuun upeisiin vaaramaisemiin ja niin oli loistava seuran nimi luotu. Tämä tapahtui toki kauan ennen varsinaisen seuran syntymistä. Ensin oli Kajaanin polkujuoksuyhteislenkit, joka luotiin Facebookiin neljä vuotta sitten Vuokatti Trail Challengen jälkeen. Siitä alkoi muodostua polkujuoksuporukka, joka kaipasi seuranimeä kisoihin ja näin alkoi ajatus myös oikeasti oman polkujuoksuseuran perustamisesta kyteä.

Miksi seurasta sitten haluttiin yhdistys? Aloin oikein itsekin tutkailla syytä siihen, miksi kannattaa perustaa juuri rekisteröity yhdistys ja löysin yhdistystieto.fi -sivuilta, että rekirtöröitynyt yhdistys voi omistaa omaisuutta, tehdä sopimuksia sekä laatia anomuksia ja hakemuksia. Kuitenkin yhdistysrekisteriin merkitään vain aatteelliset yhdistykset, rekisteriin päästäkseen yhdistyksen toiminnan tavoite ei siis voi olla vain taloudellisen voiton saavuttaminen, vaan painon on oltava aatteellisen työn puolella - rekisteröityneen yhdistyksen tulee edistää ja tukea jotakin tiettyä jäseniä yhdistävää toimintaa. Kuulostaa hienolta ja juuri tämähän seuramme tarkoitus on: edistää ja tukea paikallista polkujuoksuharrastusta, innostaa yhä useampia nauttimaan luonnosta polkujuosten ja myös kerätä varoja esimerkiksi yhteistyökumppaneiden avulla seuramme eri toimintojen mahdollistamiseksi. 

Toimintaa on, ja lisää suunnitellaan! Käyhän tutustumassa Hillers Trail Running Clubin Facebook-sivuihin, niin huomaat, että kisoja ja juoksuja on vaikka millä mitalla. Kokouksessa toimintasuunnitelmaan tuli vielä lisäyksiä: kesän aikana on suunnitteilla järjestää polkujuoksuja ympäri kaupunkia,  jotta kiinnostuneilla olisi mahdollisuus tutustua oman lähialueensa polkuihin. Myös Cooperin testi sai kannatusta ja tarkoituksena onkin järjestää testi kesällä kahteen otteeseen.

Hillers Trail Runnin Club ry:n voi myös liittyä jäseneksi maksamalla vapaaehtoisen jäsenmaksun, toimintaan voi kuitenkin osallistua ilman jäsenyyttä. Pääasiallinen toiminta on edelleen kuitenkin kahdesti viikossa järjestettävät yhteislenkit, jotka ovat kaikille avoimia matalan kynnyksen lenkkejä. Seuran kaikki omat tapahtumat ovat ilmaisia ja näin myös kaikille avoimia tapahtumia.

Itse olen harmillisen vähän viime aikoina päässyt yhteislenkeille ja poluille juoksemaan. Kaipaan todella jo poluille, mutta yritän juosta ensin kunnialla toukokuun lopun Terwamaratonin, sen jälkeen heittäydyn aivan poluille :D. 
 
Hillereiden hurjia edesottamuksia voi seurata Instagramista ja seuran omasta blogista, jossa on tietoa myös mm. yhteisleikeistä, tulevista kisoista ja kisojen tuloksia. Otahan siis nämäkin foorumit seurantaan :)

P.s. Sudio Sweden TRE -Bluetoothkuulokkeiden arvonta on käynnissä vielä tämän päivän, klo 23.59 asti! Osallistu ihmeessä arvontaan tämän linkin kautta <3

- Maijaliisa

Jos haluat seurata blogini sometilejä, löydät ne täältä: 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

 

Löydät blogini myös seuraavista portaaleista:
Blogit.fi
Bloglovin'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.