Tältä haluan näyttää nyt – ihanimmat syystrendit 2018: leokuosi

Mama Manner

Housut H&M / Neule H&M / Korvakorut Mango / Vyölaukku Zara

 

Vaikka pukeudunkin nykyään lähinnä kalsareihin ja virttyneisiin villapaitoihin, seurailen aina kauden trendejä. Ihan hetki sitten tein trendikatsauksia jopa työkseni ja nautin siitä kovasti! Kopsuttelin töihin milloin missäkin karvatupsussa ja killuttimessa, avasin läppärin ja sukelsin katumuodin ja viimeisimpien trendien maailmaan. Silmät kiiluen tuijotin pariisittaria, jotka saattoivat vilauttaa tammikuussa paljaita nilkkoja vekkihameen parina.

Nyt pukeudun, koska ihmisellä nyt vaan pitää olla vaatteet. Ainakin näin syksyn tullen. 

Imettäminen on vähän häirinnyt pukeutumistani. Nisäkäsidentiteetilleni tärkeintä vaatteissa on käytännöllisyys, koska tissin on oltava tarjolla nopeasti. Näin ollen tein katsauksen tämän syksyn trendeihin mammanäkökulmasta. Esittelemiäni asukokonaisuuksia voisin testata vaikka muskaripäivänä, kun on kivaa olla vähän tyylikäs, hehe.

Vauvan synnyttyä olin muuten vähän ihmeissäni, miten niukasti tyylikkäitä imetysvaatteita valmistavia brändejä on, jos ollenkaan! En halua, että vaate ylläni huutaa sitä, että tässäpä topissa tissi pääsee topakasti tiskiin, joten mamaboobslicious-mallistot eivät ole meikäläisen lompakkoa kaventaneet. 

Vanhojen hyvien vaatepäivien kunniaksi päätin aloittaa pienen postaussarjan tulevan syksyn muodista ja trendeistä. Tuotteet on poimittu lähinnä ketjuliikkeiden mallistoista, joten asukokonaisuudet palvelevat muitakin kuin pop-up-maitobaarin pitäjiä.

 

LEOKUOSI

En ole koskaan vierastanut kuoseja. Itse asiassa rakastan niitä! Klassinen leokuosi on tänä syksynä kuosien kuningatar. Eläinprintissä eivät näy sitten mitkään roiskeet, joten pisteet siitä! Myös lasta kiinnostaa tuijotella hassuja kuvioita.

Voimakas printti toimii kivasti tehosteena muuten hillityssä asussa, kuten harmaan villapaidan ja sammareiden kera. Aloituskuvan siro vyölaukku on siis harkinnanarvoinen hankinta! Toinen takuuvarma veto on siro kaulaan tai hiuksiin sidottava leokuosinen huivi.

Kokeilisin leokuosia nyt myös midimittaisena hameena, vaalean villapaidan ja keveiden metallikorujen kera. Näen myös, että ajankohtainen sininen väri näyttäisi upealta leon kyljessä.

 

Hame Samsøe & Samsøe / Neule H&M / Korvakorut Mango

 

EDIT: Kas, huomasin, että kollaaseissa on samat korvikset! Mutta kuka hullu käyttäisi ostamiaan upeita korviksia vain kerran! 

Miten leokuosi uppoaa teihin?

/ Linnea

Kommentoi