Vauvan kirje joulupukille

IMG_7538.JPG

Rakas joulupukki, 

En oikeastaan edes tiedä, kuka tai mikä olet. 
Äiti on kertonut minulle sinusta vähän.
Äiti sanoo, ettei aio ostaa minulle lahjoja, koska sinä tuot kuitenkin paljon lahjoja.
Minä en tiedä, mikä lahja on. Voiko sitä syödä?
Minä syön kaikkea. Puuroa, tissiä ja kaikkea, mitä löydän maasta ja laatikoista.
Äiti sanoo, että joulupukilta voi toivoa lahjoja.
Minä en osaa toivoa, osaan vilkuttaa joskus.

 

Eipä hätää pieni, äiti voi toivoa jotain puolestasi. Et sinä paljoa tarvi, mutta kun läheiset kuitenkin haluavat jotain ostaa, joten tässä muutamia ideoita vajaan vuoden ikäiselle lapselle. Näistä ainakin me vanhemmat ilahtuisimme…

(Itse tehdyt) vaatteet ja asusteet
Pohjoisen Mumma on sanonut, että kutoessaan hän ajattelee, että jokainen silmukka tuo vauvaa lähemmäksi. Liikutun, kun joku on kutonut jotain juuri meidän pientä ajatellen, se tuntuu arvokkaalta. Jos lapsi saa joululahjaksi omin kätösin valmistetun vaatteen, se on satavarmasti vaate, joka säilötään huolella ja rakkaudella. Toki myös muut vaatelahjat ovat kivoja, koska vauva kasvaa hurjan nopeasti. Myös lahjakortti lastenvaatekirppikselle olisi erittäin kiva.

Pulkka
Jos etelään saadaan lunta, olisi ihanaa vetää lasta pulkassa ja käydä laskemassa mäkeä. Talja ja kaakaot kyytiin ja menoksi!

Perhekuvaus
Emme ole vielä käyneet ottamassa ammattilaisella kuvia perheestämme, joten se olisi ihana toteuttaa. Kuvaukset ovat kuitenkin arvokkaita, joten satsaamme tähän joka tapauksessa osan itse.

Pyöräilykypärä
Keväällä pääsemme vihdoin porukalla pyöräilemään pitkin merenrantoja, parasta! Olen niin kaivannut aktiivista pyöräilyä. Lapselle pitää hankkia pyöränistuin, mutta sitä pitää testailla ennen ostopäätöstä. Mutta ehkä kypärän koon osaisi jo arvioida?

Musiikkia
Konserttielämys, muskarirahaa, soivat kirjat, soitin… kaikki musiikkilahjat ovat valtavan ihania ja tervetulleita.

Luettavaa
Luen vauvalle naistenlehtiä, mainoksia, lorukirjoja ja satuja. Lastenkirjat tulevat luetuiksi moneen otteeseen ja ilahduttavat (toivottavasti) pitkään.

+ Kasetteja vaipparoskikseen
Herranen aika, en tajunnut selvittää, miten arvokkaita vaipparoskiksen kasetit ovat! Näitä tulee kulumaan paljon, joten ne pääsevät taatusti käyttöön.

 

Ei sitten muita toiveita, heihei.

/ Linnea

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *