KUULUMISET 2KK JÄLKEEN

Hei pitkästä aikaa ja hei myös 34. raskausviikolta. Uskomatonta että n. 1,5 kuukauden päästä meidän maailma mullistuu ja meidän perheeseen syntyy vauva!

Tässä yli kahden kuukauden kirjoittelutaukoni aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä!

Ensinnäkin sain opintoni päätökseen. KYLLÄ! Sain graduni valmiiksi ja palautettua, ja arvosanaksi sain 4. Oon niin iloinen. Tää kulunut lukuvuosi on ollut kyllä tunteikas ja rankka – ja se meni ihan valtavan nopeasti. Huomenna perjantaina ja lauantaina koittaa ne päivät, joita oon odottanut kokonaiset 5 vuotta, nimittäin mun valmistujaiset. Uskomatonta!!

Toiseksi mun masu ja siellä elävä ihminen ovat kasvaneet valtavasti! Toissapäiväisen neuvolakäynnin perusteella olen edelleen siellä alakäyrän  puolella mahani kanssa, mutta silti kasvua on tapahtunut valtavasti ja mun oman painon nousu on normaalia. Pikkuinen liikkuu aika paljon – ainakin mun mielestä, eihän mulla oo varsinaisesti mitään vertailukohtaa, mutta mun päivien kohokohta on edelleen se, kun tunnen kun mahassa liikkuu pienet jalat ja kädet ja koko se pieni kroppa myllertää niin että ottaa vatsanpohjasta saakka!

Nyt kun olen saanut hoidettua gradun ja muut velvollisuudet, palaan takuulla raskausviikkopäiväkirjaan tänne blogiin niin kauan kuin niitä viikkoja riittää!

Kuva jo muutamien viikkojen takaa Espanjasta.

Nyt täytyy rientää töihin, joten palataan!

hyvinvointi opiskelu raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *