RASKAUSVIIKKO 37 – NOIN 1 KK JA TAPAAMME SINUT

Miten aika rientääkään!

Tuntuu kuin just olis ollut joulukuu ja oltiin saatu kuulla varhaisultrassa, että meidän ensimmäisen lapsen laskettu syntymäaika on 30.7. Tuo päivä tuntui silloin niiin kaukaiselta, mutta nyt kun selaan kalenteria niin… APUA sehän on ihan kohta!! Siis oikeasti IHAN kohta. Se tulee niin pian, että tein tänään itselleni pientä To Do -listaa tälle heinäkuulle; mitä tulee vielä tehdä, mitä hankkia ja niin edelleen. Voin jakaa sitä myöhemmin täällä myös teille luettavaksi!

Vauva liikkuu paljon, eikä millään liikelaskennoilla tarvi kyllä vaivata päätään. Välillä mietin että mahtaakohan neiti tulla isäänsä kun tuntuu välillä liikkuvan niin vilkkaasti. 😀 Lisäksi liikkeet ovat alkaneet tuntumaan siltä, että kohdussa alkaa olemaan jo vähän ahdasta. Jalat puskee välillä vatsanpeitteitä vasten melko hurjan tuntuisesti – mikä on kuitenkin maailman ihanin tunne maailmassa. On ihan parasta, kun pieni jalka näkyy ja tuntuu kylkiluiden alapuolella, ja saan koskea sitä omalla kädelläni.Ja mun on aina pakko koskea niitä töytäisyjä jotka tunnen – siinä varmasti syy miksi raskaana olevat aina ”silittelee” mahojaan. 😀

(c) Tiia Ennala

Se on jännää, miten ennen raskautta sitä aina mietti että miltä mahtaa tuntua, kun joku liikkuu oman kropan sisällä. Se tuntuu kuitenkin melko luonnolliselta, vaikkakin hyvin ihmeelliseltä silti. Tuntuu erikoiselta, että enää muutama viikko  ja meidän olis tarkoitus tavata tuo pieni ihminen joka mun masussa myllää.

Oon edelleen voinut erittäin hyvin! Hemoglobiini mulla on ollut lähes koko ajan melko alhainen, ja pientä väsymystä lukuunottamatta vointi on mitä mahtavin. Oon yhä jaksanut käydä salilla vähintään 3 kertaa viikossa tekemässä salitreeniä sekä erilaisissa jumpissa. Ajattelen, että nyt täytyy nauttia siitäkin täysin rinnoin, kun kohta se voi olla hieman hankalaa…

Tähän loppuun mainittakoon vielä se, että pääsin viime viikon maanantaina ihanan Tiia Ennalan kameran eteen, kun kuvattiin musta odotuskuvia. Kuvista tuli niiin ihania, etten kestä!! Tässä nyt alkuun pari – pudottelen tänne ja tietysti mun Instagramiin (@ines.koo) pikku hiljaa näitä lisää!

Ihanaa, että sain ikuistettua kroppani tämän ihanan masun kanssa, joka on tyhjillään taas jonkun ajan kuluttua.

(c) Tiia Ennala
perhe raskaus-ja-synnytys terveys
Kommentit (2)
  1. Todella kauniit kuvat!

    1. Kiitos kovasti, tykkään niistä itsekkin hirveästi!! 🙂

      Mukavaa päivää sulle <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *