RASKAUSVIIKKOPÄIVÄKIRJA: VKO 16

Jatkoa seuraa raskausviikkopäiväkirjalleni. Aiemmat postaukset pääset lukemaan TÄMÄN LINKIN takaa. Nyt mennään todellisuudessa jo viikossa 22, mutta postailen näitä vanhoja kirjoituksia näin jälkijunassa, sillä ei oltu vielä julkistettu raskauttani näillä edellisillä viikoilla, joilta olen kirjoittanut näitä postauksia.

Keskiviikko 6.2.2019

Tänään kävin neuvolassa lääkärin tarkastuksessa. Masu ei ulospäin vielä mihinkään näy, mutta pissalla täytyy käydä selvästi aikaisempaa useammin. Lisäksi kohdun tuntee kun painaa alavatsaa. Nyt viikonloppuna tsempataan vielä yhdet näytökset ja sitten tuleekin tauko ja voin keskittyä odottamaan masun kasvamista!

Lääkärin kanssa katsottiin tänään ultraäänellä mahan sisään. Siellä se pieni nukkui. Ihmettelin ensin kun se ei liikkunut yhtään, mutta juuri sillä hetkellä kun sitä aloin ääneen ihmetellä, se liikahti ja laittoi peukalon suuhun! En kestä miten suloinen pieni näky! Lisäksi vauvalta erotti jo selvästi mm. reidet ja pienen pepun, joita ei aiemmin oltu huomattu – siis lihaa luiden ympärillä. Siinä kun ihmeteltiin pienen uinumista istukka tyynynään, pieni vielä käänsi meille selän ja jatkoi uniaan.

Voi että. En malta odottaa että näen sinut taas. 💛

P.S. Lyötiin tänään jota kuinkin lukkoon meidän nimi-ideat sekä tytölle että pojalle 😍

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *