TERVETULOA

Hei ja ihanaa että olet ”eksynyt” blogiiini. Tähän blogiin tulen kirjoittamaan ajatuksiani raskaudesta, jota käyn tällä hetkellä läpi, tulevasta äitiydestä ja kaikkea sen ympäriltä. Jotta tutustumme vähän paremmin, ajattelin että näin aluksi olisi kohteliasta esitellä itseni.

Kuka olen? Olen Ines, 25-vuotias nainen Tampereelta.

Elämäntilanne? Asun yhdessä aviomieheni kanssa Tampereen keskustassa. Heinäkuussa seuraamme ”liittyy” kuitenkin kolmaskin osapuoli, nimittäin meidän esikoislapsemme! Tai hänhän on seurassamme jatkuvasti mutta ihan noin konkreettisesti pääsemme tapaamaan hänet heinäkuun lopussa, tarkemmin ottaen 30.7. mikäli ennustukset pitävät paikkaansa.

Työt ja opiskelut? Kamppailen tällä hetkellä graduni kanssa. Olen kuitenkin esittänyt jo epävirallisia kutsuja joillekin ystävistäni valmistujaisiini 15.6., joten graduhan valmistuu! Ja siinä samalla minäkin. Eli musta tulee markkinoinnin KTM. Jes. Gradun ohella työskentelen osa-aikaisesti parissa (tai no, kolmessa) firmassa. Hehe. Hyvä pitää itsensä vähän kiireisenä vai miten se meni.

Harrastukset? Vapaa-ajallani tykkään harrastaa liikuntaa – juosta, käydä ryhmäliikuntatunneilla, joogassa ja kuntosalitreenikin maistuu. Lisäksi tykkään kokeilla erilaisia reseptejä, terveellisiä ja vähemmän terveellisiä. Olen myös todella kiinnostunut vaatteista, kauneudesta, ja sisustamisesta… Kaikki tietysti opiskelijabudjetin rajoissa. 😉

Miksi kirjoitan tätä blogia? Olen kirjoittanut aikaisemmin (monta vuotta) blogia nimeltä My Runway of Life (tuosta nimestä tulee myös tämän blogin nimi). Aloin kirjoittamaan sitä, kun olin lukiossa vaihto-oppilaana Brasiliassa. Nyt kun koen, että elämäni mullistuu ja heittää kuperkeikan kun minusta tulee äiti, ajattelin että haluan aloittaa blogin puhtaalta pöydältä. Rakastan kirjoittamista ja kauniita valokuvia, joten tuntuu hyvältä aloittaa uusi blogi, jossa te hyvät lukijat pääsette seuraamaan elämääni, johon kuuluu paljon ajatuksia tämän hetkisestä raskaudesta, tulevasta äitiydestä, ja kaikkea siitä ympäriltä.

Postausideoita oikein tursuaa tällä hetkellä jos jonkinlaisista aiheista – jännityksestä tulevaa äitiyttä kohtaan, uudesta elämäntilanteesta, raskauteen liittyvästä kehonkuvasta…. Voi näitä on paljon. Toivottavasti viihdyt!

TERVETULOA.

Kommentit (2)
  1. Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä. 🙂 Mä jään seuraamaan!

    1. Voi ihanasti sanottu, kiitos! Kiva kuulla ja tervetuloa <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *