Ihana Maija Kajan

Kuuntelusuositus!

http://areena.yle.fi/1-50053500

Naistentautien erikoislääkäri Maija Kajan puhuu vaietusta asiasta, vaihdevuosista, jotka voivat yllättää jopa alle 40-vuotiaan. Siihen liittyvistä myyteistä, hoidosta ja siitä kuinka helppoa työterveyden on määrätä naiselle uni- ja masennuslääkkeet, tutkimatta ollenkaan olisko sittenkin kyseessä laiskistuneet munasarjat ja niistä aiheutuva estrogeenin puute.

Voihan mummojenhuivit ja evoluutiobiologit! Kokoontukaa yhteen ja voivotelkaa yhdessä. Hoitakaa hiljaisuudessa jälkikasvunne tai jopa niiden jälkeläiset, pysykää kotona ja laulakaa edes suihkussa niin ette ainakaan kuorsaa!

Ihana Maija Kajan kertoi tässä yle areenan nostossa asioista jotka ovat monen ikäiseni naisen ajatuksissa, sekä vanhakantaisesta suhtautumisesta itse aiheeseen, jota edelleen harrastetaan. Hän on gynekologi joka oikeasti kuuntelee potilasta ja hänen oireitaan eikä lue ”pharma fennicaa” kuin raamattua, kiitos siitä!

Naiset?  Entäpä jos vedetäänkin ne estrogeenit kuohuviinillä huiviin ja löysätään nuttura?

Iloitaan loppuelämästä yhdessä ilman hikeä, kyyneleitä ja äksymöksyilyjä?

Punataan huulet ja vedetään korkkarit jalkaan, jätetään jälkikasvu isien hoitoon, tanssitaan aamuun ja lauletaan jos laulattaa, nauretaan!

Halutaan, ihan niinkuin ennenkin.

Voimaannutaan toisistamme, sillä vertaistuki on tärkeää, oli murhe, ongelma tai suru mikä hyvänsä ❤

Kommentit (1)
  1. Kiitos, ihana Maija Kajan. Naisten kokonaisterveyden näkevä suurenmoinen asiantuntija ja auttaja ❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *